Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Cankan,Yurtseven Kardeşler Ve İsmail Yk İle Dalga Geçen Arkadaşlar ...

• narkozz • 4 Eylül 2006 20:49 • #512458
    paris hilton mu yeliz yeşilmen mi??

seni özliycem lena :S
  • lena avrıl • 4 Eylül 2006 21:34 • #512460

inanayım mı????
  • narkozz • 4 Eylül 2006 21:36 • #512461

inan inan :D
  • jansew • 8 Eylül 2006 03:50 • #512770
    ben o saydığınız varlıklarla çok dalga geçerim evet ismail yk nında şarkılarını biliyorum İSTEMEDEN çünki sokağa her çıktığımda her yerden bangır bangır o şahsiyetin şarkılarını çalarlarsa istemeden ezberliyorsunuz!!!
  • manga_makin • 8 Eylül 2006 09:09 • #512774
    Ben İsmail Yk ve Cankan'dan nefret ediyorum.Evet dalga da geçiyorum.Ama neredeyse tüm şarkılarının isimlerini biliyorum.Bendeki özentilik ortama ayak uydurma felan değil ama.Benim o şarkıcıların(yani onlar öyle zannediyor)şarkılarının adını bilme nedenim ise heryerde o şarkıların olması .Sokakta,okulda,radioda .İnsan ister istemez şarkı sözlerini ezberliyor e doğal olarak isimlerini de biliyor.Ama ağzıma almam o sözleri.Yani ben tam sizin yaptığınız tanıma uyuyorum ama yanlış tanım yapmışsınız İsmail YK dan nefret ediyorum.
  • sxty • 8 Eylül 2006 16:24 • #512804
    bi kere bu adamları dinleyen insanlar kendini ezik hissetmiyolar bu müziği dinledikleri için aksine gurur duyuyolar. hem sen niye takılıosun böyle insanlarla ben hiç bilmezdim inkar ettiklerini.
  • lena avrıl • 8 Eylül 2006 20:35 • #512813
    flaş flaş flaş..
    yılların beklenen albümü "tribute thr YKmen" çıktı
    çif cd olan albümde "nerdesin,Allah belanı versin,şapur şupur gibi hitlerin yanı sıra ismail ykının konser görünütleri de mevcut ve Times dergisinin yaptığı ankette dünyanın en yakşılık erkeği seçilen ismail ykın foto galerisi de cdyi laan müziksseverlerle buluşucak

ayrıca albümü alıp çekilişe katıaln 3 kişi ismail ykının parçaladığı arabyala ykyal birliket cehennemim dibine yolculuk etme hakkı kazanıcakalr mutlulukar diliyoruz ve türkiyenin gelmi,ş geçmiş en büyük starıyla ilgli geyiğimiz burda kesiyoruyz:)