Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal dinlemek modamı oldu ???

• EMG 85 • 7 Eylül 2006 16:09 • #512680
    ya çevreme bakıyorum da geçen sene ceza,club felan dinleyen tipler full siyah giyinip etrafta ben metallica dinliyorum çok fena asiyim ben insan yerim ben die dolaşmaya başladılar bu da midemin bulanmasına sebep oluyo...benim gibi düşünen arkadaşlara soruyorum metal dinlemek moda mı oldu???
  • sadecemüzik • 7 Eylül 2006 16:21 • #512682
    Moda haline getirildi. Bu yüzden "metal müzik dinliyorum" demekten korkar olduk. Dinlediği müziğe değil de çevresindekilerin kendisine bakış açısına kapılan insan sayısı çok fazla.
  • lena avrıl • 7 Eylül 2006 16:24 • #512683
    bişi dicem:)
    kusura bakma sadece müzik burnumu sokucam gene

birşeyi sırf popüler diye dinleyerek ortama ayak uydurmaya çalışmakla bir şeyi dırf popüler diye dinlemeyip herkesden farklı görünmye çalışmanın bir farkı yoktur bence...
  • PoWe • 7 Eylül 2006 16:51 • #512684
    iyi de sadecemüzik'in kastettiği şey; popüler birşeyi dinlemek değil, sevdiğiniz müziği dinlemek, metal müzikten gerçekten zevk alıyorsanız dinlemek... ya da ben öyle anladım... yani bence de ikisinin bi farkı yok birbirinden ama ikisini de şimdi sen türettin gibime geldi :)
  • SlipknotSlave • 7 Eylül 2006 18:11 • #512689
    kişilik oluşması belli bi yaştan sonra başladığı için bu tür
    12-16 yaş arası sosyete bebeleri
    diyim ortam yapmak kız tavlamak için dediğin gibi mide bulandırıcı olaylara giriyorlar... içimizi bayıyorlar...
  • physco_burock • 7 Eylül 2006 18:17 • #512691
    metaL dinLemek moda fiLan oLmadı nasıL çevrede koLpa repçiLer varsa çakma metaLciLerde geziyor o kadar moda fiLan oLduğu yok çünkü onLar sadece özenti... her tarzın özentiLeri var oLmaya çaLışıyor fakat adamda ruh yok o da öyLe saçma sapan bi tip oLup çıkıyor. siyah giymek farkLı bi oLay her siyah giyende metaLci değiLdir. onLar metaLci ise ben rock çı biLe değiLim...
  • cthulhu88 • 7 Eylül 2006 18:35 • #512695
    Metal dinleyeni sevmem...Al sana ironi :P
  • cthulhu88 • 7 Eylül 2006 18:37 • #512697
    Hiç...Koyu giyiniyorum ama metal mi takılıyotsdun diye sorduklarında hayır dediğim zamn vicdanım rahat en azından kanıtlayacak birşeyim olmadığına dair :)
  • Mad_Slayer • 7 Eylül 2006 19:34 • #512708
    sadecemüzik:
    Moda haline getirildi. Bu yüzden "metal müzik dinliyorum" demekten korkar olduk. Dinlediği müziğe değil de çevresindekilerin kendisine bakış açısına kapılan insan sayısı çok fazla.

komple katılıyorum.
  • lena avrıl • 7 Eylül 2006 19:56 • #512715
    yok sadece müzikle ilgili başak bir mesele bunal alakası yoktu ...