-
ya çevreme bakıyorum da geçen sene ceza,club felan dinleyen tipler full siyah giyinip etrafta ben metallica dinliyorum çok fena asiyim ben insan yerim ben die dolaşmaya başladılar bu da midemin bulanmasına sebep oluyo...benim gibi düşünen arkadaşlara soruyorum metal dinlemek moda mı oldu???
-
Moda haline getirildi. Bu yüzden "metal müzik dinliyorum" demekten korkar olduk. Dinlediği müziğe değil de çevresindekilerin kendisine bakış açısına kapılan insan sayısı çok fazla.
-
bişi dicem:)
kusura bakma sadece müzik burnumu sokucam gene
birşeyi sırf popüler diye dinleyerek ortama ayak uydurmaya çalışmakla bir şeyi dırf popüler diye dinlemeyip herkesden farklı görünmye çalışmanın bir farkı yoktur bence...
-
iyi de sadecemüzik'in kastettiği şey; popüler birşeyi dinlemek değil, sevdiğiniz müziği dinlemek, metal müzikten gerçekten zevk alıyorsanız dinlemek... ya da ben öyle anladım... yani bence de ikisinin bi farkı yok birbirinden ama ikisini de şimdi sen türettin gibime geldi :)
-
kişilik oluşması belli bi yaştan sonra başladığı için bu tür
12-16 yaş arası sosyete bebeleri
diyim ortam yapmak kız tavlamak için dediğin gibi mide bulandırıcı olaylara giriyorlar... içimizi bayıyorlar...
-
metaL dinLemek moda fiLan oLmadı nasıL çevrede koLpa repçiLer varsa çakma metaLciLerde geziyor o kadar moda fiLan oLduğu yok çünkü onLar sadece özenti... her tarzın özentiLeri var oLmaya çaLışıyor fakat adamda ruh yok o da öyLe saçma sapan bi tip oLup çıkıyor. siyah giymek farkLı bi oLay her siyah giyende metaLci değiLdir. onLar metaLci ise ben rock çı biLe değiLim...
-
Metal dinleyeni sevmem...Al sana ironi :P
-
Hiç...Koyu giyiniyorum ama metal mi takılıyotsdun diye sorduklarında hayır dediğim zamn vicdanım rahat en azından kanıtlayacak birşeyim olmadığına dair :)
-
sadecemüzik:
Moda haline getirildi. Bu yüzden "metal müzik dinliyorum" demekten korkar olduk. Dinlediği müziğe değil de çevresindekilerin kendisine bakış açısına kapılan insan sayısı çok fazla.
komple katılıyorum.
-
yok sadece müzikle ilgili başak bir mesele bunal alakası yoktu ...