-
bu tür arkadaşların metal diye nitelendirdikleri gruplar o kadar sınırlı ve metalden bir o kadar da uzak.. arada tek tük istisnalar olabiliyor tabi..
dün dersanede kızlar hep bir ağızdan linkin parkın şarkısını söylüyorlardı, arada müzik budur ya işte metal! diye bağıranlar da vardı.
zaten böyle tiplerin iron maiden, black sabbath, dio, slayer, overkill ya da bunlara benzer gruplar dinlediklerine rastlamadım. dinleseler o zaman metal müzik dinlemek moda olmuş olurdu.
-
[alıntı]dün dersanede kızlar hep bir ağızdan linkin parkın şarkısını söylüyorlardı, arada müzik budur ya işte metal! diye bağıranlar da vardı[/alıntı
:)D
-
baya ilginçmiş...
-
bu anı kaydetmelıyız lena mantıklı bısey soyledı
-
ama guzelmıs
-
farkederseniz metalcilik yanında bi gotiklik manyaklığıda aldı başını gidiyo, bunca yıldır işin içindeyim ben bu kadar metalde yozlaşma görmedim :S
-
ya gel barışlaım bak ben gidicem zaten:)
-
bak aklıma geldi
geçen bir popçunun elinde elektroyla söylediği şarkısında bir gotik kızla punk gencin aşk hikayesi anlatılıyodu zuhaha komedi filmi gbiydi yav:)
-
metali bilmem ama istediğimiz kadar inkar edelim şu 84 vb gruplar sayesinde rock iyice tiki müziği olmaya başladı :s artık yeni türlere açılıcam bırakıyorum kardeşim rockı ben türkü dinlicem türk sanat müziği dinlicem mis gibi oh. hem rock'n coke a gelen tipleri gördükçe de sinirlerim bozuldu.rock'n coke a giden kızların yarısı vermeye gitmiş onu da böylece görmüş olduk. al işte en rockçı onlarsa şu rock'ın vay haline...
-
ben durumu sevgililerinin kucağında zığplayan sarı baleyajlı nişantaşı kızalrı diye özetlemiştim ama sen bayağı bi açmışın zuhahahahah:)