Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal dinlemek modamı oldu ???

• cutcut • 9 Eylül 2006 00:42 • #512840
    şu ne zaman oldugu kestirilemeyen PATLAMA sonrası arabesk dinleyen de dinler olmustur neredeyse.eurovision da tam olmustur moda olması icin.sonucta cok önemli bir yarışma.artık insan ne tarz müzik dinlediğini belirtmekten utanır,o geçici kesimden tiksinir olmustur.her daim boyle seyler olur mu olur ancak cok artmıstır simdilerde bunlar...
  • Mad_Slayer • 10 Eylül 2006 23:42 • #512999
    arabesk 1970lerden 1990 lara kadar devletten "gericilik ve arap kültürüne bağlılık" nedeniyle desteğini alamamış ancak turgut özal zamanında desteklenerek küresel bir toplum yaratma amacında kullanılmıştır, nitekimde koyun olan halkımız özünde olmayan bu şeyi çabuk benimsemiştir, diğer taraftan 1980 lerde çıkan metal müzik, devlet tarafından aşırı dışlanmış, biçok kez satanizm ile bağdaştırılarak kendisine çomak sokulmuştur, şuanda internet ve özel bikaç tv programları sayesinde popülarizmini arttıran rock ve metal hala dışlanmaktadır, trt de rock market kapatılmıştır örneğin, her neyse konuyu saptırmadan şuna geçeyim, 1990 ların ortasındaki bilinçli rock ve metal dinleyenler artık kalmamıştır, artık ortam için, asiyim demek için,moda olduğu için rock ve metal dinlenmektedir.. bizim halkımız araştırmadan işin özünü bilmeden ne kadar çabuk yeni bişeye adapte oluyo değilmi?

saygılar.
  • baltalı ilah • 11 Eylül 2006 00:44 • #513008
    Metal dinlemek asla moda olamaz. Heavy Metal Bir yaşam tarzıdır, üç beş günlük moda değildir. Barlarda hala 25 yıllık şarkılar çalınma oranının yüzde 75 ini kapsıyor. Moda günlük şarkılarla olur. mesela hip hop desen olur.
  • Mad_Slayer • 11 Eylül 2006 02:02 • #513020
    yaşam tarzıdır ama herkez senin gibi düşünmüyor dostum, biraz dışarı çıktığında çevrene bakınman yeterli.
  • baltalı ilah • 11 Eylül 2006 13:46 • #513035
    Malesef o çevre gerçekten günül vermiş insanları yeterince üzüyor. yeni nesil de Heavy Metal dinlyicisi çok düşük. Kaza falan dinliyorlar Türkiyede Heavy Metal malesef can çekişiyor.
  • donald_cobain • 11 Eylül 2006 16:13 • #513039
    nerdee keske moda olsada sokaklarda yıldız tilbe seda sayan ceza!!!:S yerine system opeth hagard mano falan calsa kurtulurduk iste ses ziyanı sarkıardan!!
  • Drive-MAN • 11 Eylül 2006 19:49 • #513051
    benım sana bı kastım yokkı zaten umarım yanlıs anlamamıssındır tamam barısırız cocuklar der ya ben küs degıldım zaten
  • lena avrıl • 11 Eylül 2006 20:53 • #513061
    ehh oldu o zaman ben zaten niyeyse bi uysallaştım bugünlerde herkesle barışığım bi rocke_r kaldı kavga ettiğim ...(bu bir mesajdır:D)
  • bleed2 • 12 Eylül 2006 09:56 • #513106
    ya arkadaslar bı olay daha var bu aralar ne hıkkmetse alakası olmayan adamlar ornegın gecen sene agzından pop sarkısı eksık olmayan adamlar sımdı almıslar ellerıne elektroyu dolasıyolarbu olaydan hıc bısı anamadım ben ya nıe bole ozentı cok oldu ya bıde bu samsunda oluyo baska sehırlerdede varmı boıle tıpler...??sorarım sıze
  • mansons pain • 12 Eylül 2006 13:49 • #513116
    ben yazmıştım zaten yok abi burda burda hiç bi b.k yok ki zaten