Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Metal dinlemek modamı oldu ???

• Kitamoto • 7 Eylül 2006 22:34 • #512735
    hayat zor.hele anlamak üff...
  • NefesAL • 7 Eylül 2006 22:38 • #512736
    valla ciddiyim eğer dinleyici kitlesi bu yönde gelişirse rock bitiktir. valla ben de harbi bırakırım. türk sanat müziği dinlerim. o tiplerle aynı müziği dinlemek utanç verici. zaten o tipler de verici :s
  • Mad_Slayer • 7 Eylül 2006 22:41 • #512737
    sacmalamayın, siz kendi işinize bakın, ortam için müziğe bulaşanlar zaten gidicidir, çünkü "moda" adından belli olduğu gibi yarın başka bişey moda olacaktır o insanlarda onun akımına kapılacaktır. siz sağlamsanız zaten burda kalırsınız. hadi sağlıcakla gençler.
  • NefesAL • 7 Eylül 2006 22:43 • #512738
    sağol abi içimizi rahatlattın tamam vazgeçtim bırakmıyorum. sonuna kadar savaşıcam! :)
  • lena avrıl • 7 Eylül 2006 23:09 • #512741
    vayy bee!!!
  • cthulhu88 • 7 Eylül 2006 23:42 • #512747
    Hobaa :D
  • Aria GalaCtiCa • 8 Eylül 2006 12:28 • #512786
    SlipknotSlave güzel demiş, karşı cinslerimin hepsinden özür dilerim ama 'metalci hatun veriyomuş abi' felsefesinden yararlanmak için insanlar metal dinlemeya başlar; yani onlar için olay metal değil hatun kaldırmaktır, metal sadece bir maşadır.

Ayrıca da
    Mad_Slayer
    7 Eylül 2006 Perşembe / 22:41
    sacmalamayın, siz kendi işinize bakın, ortam için müziğe bulaşanlar zaten gidicidir, çünkü "moda" adından belli olduğu gibi yarın başka bişey moda olacaktır o insanlarda onun akımına kapılacaktır. siz sağlamsanız zaten burda kalırsınız. hadi sağlıcakla gençler

Kesinlikle...

Zaten bu tür insanlar bir süre sonra metal dinlemekten vazgeçerler, daha da kötüsü senin de vazgeçmeni beklerler, vazgeçmediğini görünce de şaşırırlar. Yani -kendileri gibi- sadece belli yaşlarda insanın metal dinleyeceğini zannederler (sanki metal 3 yaşındaki bebelerin müziği), lafı hemen yaşa, 'abi büyü artık' mevzuna getirirler. Bu durumlar için yanınızda kesici-delici bişeyler taşımanız şiddetle tavsiye edilir...
  • mansons pain • 8 Eylül 2006 13:21 • #512791
    valla oralarda varmı bilmemde buralarda yok burada bi iki rapçimsi tip bol bol popçu olup bunun bi ayrıcalık olduğunu düşünenler ve ismail yk dinleyen modern arabeskçilerle old school arabeskçiler var metali boşverdim burda the rasmus dinleyene sarılırsın abi öyle durum
  • musiclover • 8 Eylül 2006 14:28 • #512795
    son paragraf X1000
  • dothat_31 • 9 Eylül 2006 00:35 • #512836
    kesinlikle katılıyorum metalin m sinden anlamayan zırtapozlar sırf özentilik ya da ortam yapmak için evde gülşen dışarda metallica dinliyolar oda sadece metallicayı biliyolar başka bi bok bildikleride yok yavşakların nese salla yaw öyleleride kendi içinde eglensin bırakk