-
napıcaksın nerde oturuyosam oturuyorum yoksa gelip dövecekmisin zaten metalcilerin müzik dinlemekten sonra yaptıkları tek iş adam dövmek başka iş yok
-
onun canı sıkılmış anladım ben
-
hee napıcan nerde oturuyosa oturuyo konu bumu şimdi hayret bişey ya metali tartışıyoruz dostum yozlaşma hemen
-
komşun olucam...bütün gün kutu kutu pense komşumda bize katılsa diye şarkı söyleyecem.duptıs duptıs...
-
Bak.napim niye tartışayım metali?tartışsam da niye bu komşu düşmanıyla konuşayım...metal almış başını gitmiş sen ben tartışsam ne olucak ki..
-
la bi git bu iyice kaydı boşver demon sen bunu biz konuya dönelim nerde kalmıştık hah hatırladım lan sanane metalden siyahtan evinde otur örgü ör çenenide kapat
-
seninde canın sıkılmış..
-
malmsteen,msg,guns n'roses,pearl jam,poison...-------------sepultura,pantera,metallica,opeth,iron maiden,dark tranquillity,cannibal corpse,children of bodom,cradle of filth,dark funeral,inflames,dimmu borgir,my dying bride.....
topici açan arkadaşın profili........
arkadaşım amacın dikkat çekmek forumda kavga olmasını sağlamak sonra da yerinde gevrek gevrek gülmek miydi? bari destekli sallasaydın konuyu delilleri filan ortadan kaldırsaydın..
saygılarımla
-
yapma yaa...ne güzel peki sora nolcakmış bi söyle bakıyım senmi geçiricen sıkıntımı
-
diyorumya canı sıkılmış ortam yapıyor kendisi:)