Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

batsın metallica

  • narkozz • 12 Eylül 2006 22:31 • #513213
    kafaM basmaz diye mi söylüyorsun?
    insanlara laf atacağına önce kendi karakterine bir bak ondan sonra konuş arkadaşım. kişileri yargılamak için kendinde kusur olmaması lazım ama görüyorum ki sen de baya kusur var.
    senin benimle atışmaya kapasiten yetmez arkadaşım. gördüğümüz terbiyenin en ufak bir benzerliği olmadığını görüyorum çünkü. ben tanımadığım ve bana karşı hiçbir saygısızlığı olmamış bir insana hakaret etmem, gerçi bu benim büyuklüğümü gösterir.
    burası çocuk parkı değil arkadaşım, git ve seviyendekilerle tartış. buradaki insanlar senin gibiler ile tartışamazlar. çünkü genelde seviyeli insanlardır. arada çıkıntılar olsa da kimse kimseye hakaret etmez.
    sen metalcilere asi olmaya çalışıyorlar diyorsun ama senin yaptığın daha beter. sanırım sende marjinal olmaya çalışıyor, kendini topluma bu şekilde kabullendirmeye çalışıyorsun. ama bu tavrınla n toplumun içine girersin n toplum seni kabullenir.
    iyi geceler
  • lena avrıl • 12 Eylül 2006 22:32 • #513214
    hmm farkındaysan metallicayal ilgili bişi demedim ben zaten bu topicin pek amacına ulaşmış gibi gözükmüyo hep sen konuşulmuşsun :):):)
  • demonofthfall • 12 Eylül 2006 22:47 • #513220
    arkadaslar simdiye kadar mesaj atanlara teşekkür ederim bu konuyla ilgilenip de mesaj atmayanları da kınıyorum.
    bu gercekten arkadasımın adresi. başka bir arkaşımla iddaaya girmiştik ben metallica dinleyenlerinin duyarlı olup mesaj atıcağına ve seviyeli bir konuşma yapacaklarını söledim. oda tam tersini ve ben kazndım. seviyeli konuşmayı sürdükdükleri için herkese teşekkür ediyorum.:))) vede metal dinlemkten vazgeçmeyin:DDD
  • asarneyeal • 12 Eylül 2006 22:49 • #513221
    sabah akşam gitar çalmnak ve dinlemekten başka işiniz yokmu varya yoksa gitar


    sonuçta gitar çalmak bir zevk meselesidir.. herkes gitardan zevk alacak kabiliyete sahip değilidir...
  • asarneyeal • 12 Eylül 2006 22:56 • #513222
    sen bu kadar milleti kafaya alacak kadar kendini yerlere düşürüyosan bu milletinde sana diyecek bir lafı bile olduğunu düşünmüyorum...

    bekçim bunları sakın didişme ya da laf sataşması sanma.. çünkü karşıdan gelen bir tahrik var...
  • narkozz • 12 Eylül 2006 23:07 • #513223
    biz sana karşı gayet seviyeli konuştuk ama senin bana karşı bir hakaretin oldu. seviyesizliktir bu.
    iyi geceler
  • lena avrıl • 12 Eylül 2006 23:46 • #513224
    şimdi de tribünlere oynuyoruz..
  • donald_cobain • 12 Eylül 2006 23:51 • #513226
    super gurup diyemem metallica icin ama fenada degildir hani hem kimene kim ne isterse dinler alla alla..
  • cthulhu88 • 12 Eylül 2006 23:53 • #513227
    Herneyse...
  • death_glory • 13 Eylül 2006 02:03 • #513251
    yaşasın linkinlunapark yaşasın teoman raksıtarı şebnem ferah ultra brutal! amy lee en seksi rakır görl! kahrolsun metalika, ceyms de insan mı la ne yaptı metal için he? var mı piyirsinki ceymsin biri bana açıklasın!!!