Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

batsın metallica

• DreaMorReaL • 17 Kasım 2006 16:52 • #517444
    lan bi insanin metallicaya laf atabilmesi için öyle bi gruba örnek vermesi lazimdir.dalinda ilktir tamam son degildir.megadeth var.yetenek bakimindan daha iyi olabilirler ama ortaya koydugu eserler bakimindan metallicanin b*ku bile olamaz.ben dinlerim çok begenirim hakkini veriyolar.dünyada okadar insan seviyo cikipta garajdan bi kisi batsin metallica derse sorunlu oldugunu gösterir.dinlemiyorsan dinleme ama batsin falanda deme.o müzikle yönünü bulanlar var.ben metallica dinlemeyide calmayida çok seviyorum laf ettirmem.dalinda bir numara bence yillardir varlar ve yillarca olacaklar
  • cthulhu88 • 18 Kasım 2006 02:42 • #517486
    Gençler sakin :)
  • Soulforger • 18 Kasım 2006 16:54 • #517500
    Arada böyle insanlar çıkar tabi , garaj üyeleri de böylelerinin ailesinin hatrını sorar baya kapsamlı olarak. Alışmak lazım
  • rocker_boy_1 • 19 Kasım 2006 00:39 • #517524
    saygi goster...
  • lidyax • 20 Kasım 2006 23:59 • #517660
    batsın metallıca ha...ya adamlar boyle bısey dıyorlar sızde üşenmeyip tartışma konusu haline getiriyorsunuz.siz delirirken adamlar gülmekten yıkılıyorlardır eminim..bence bu kadar yeter cok bıle uzamıs.bence konusmaya bıle degmez.metallıca kendını ıspatlamıs bı grup.bizim bısey ıspatlamamıza gerek yok yanı...sinir yapıpta su konusmaları yapanları mutlu etmeyın.bıkere saygısızlıga bak sevmıyosan bıle nedenını dogru durust yazsana batsın metallıca ha..cok komık adamlar arabesk agzıyla konusuyolar..sıze derken ben sinir yaptım.hahaha
  • Necrophilliac • 21 Kasım 2006 17:23 • #517696
    Konuyu açan saçma açmışta olsa ardından güzel tartışmalar oldu.
  • deception • 24 Kasım 2006 21:39 • #517886
    lan bi gidin işinize adam akıllı müzik yapan gruplardan bitanesidir metallica ha sırf metallica iyi gruptur diye anlamadan bilmeden özentilik olsun diye dinleyenler az mı hayır bir sürü ama laf da yok yani sevmezsen de batsın deme batsın diyosan git soad denek köpeklere de bari bos yere güzel bi grubu tartısmayın da amacı siyaset olan pislik domuzları tarıtısın onları ama müzikleri güzel deyip de dinleyen moron gencliği tartısın ...
  • Aria GalaCtiCa • 24 Kasım 2006 21:47 • #517887
    lan bi gidin işinize adam akıllı müzik yapan gruplardan bitanesidir metallica ha sırf metallica iyi gruptur
    O dediğin 20 yıl önceydi güzelim...
  • muratsacrifice • 7 Aralık 2006 22:26 • #518585
    ya sen nesin ki metallica ya laf atıyosun.hem daha kaliteli seyler derken dream theater falan mı kastediyosun???eminim dinledigin ''kaliteli'' muzik gokhan ozeni ferdi tayfuru gecmiyodur.
  • Aria GalaCtiCa • 8 Aralık 2006 21:42 • #518633
    Laf atmaktan kastın yerinde tespitlerim ise Metallica'ya laf atmak için bi otorite olmaya gerek yok, gökhan özen ve ferdi tayfur dinlesem bile. Yazdılarım içinde bir tane yalan veya çarpıtılmış bişey göster bana o zaman.

Metallica'dan kaliteli müzik? Bulmak hiiiç zor olmayacak, sana sadece 3 örnek: Death, Atheist ve Necrophagist