Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

batsın metallica

• Kitamoto • 12 Eylül 2006 21:56 • #513193
    rapci ol....
  • eldanartinehte • 12 Eylül 2006 21:56 • #513194
    öfff azdın ha iyice adam akıllı konuşmaya girdik şuraya senle sokak kavgası mı yazpcam burda doğru insan anlayışın bumudur senin dövcekmişim kaç yaşındasın lan sen
  • cthulhu88 • 12 Eylül 2006 21:57 • #513195
    Peki son bir soru.Takdir ettiğin bi müzik akımı var mı ya da senin takip ettiğin felan?
  • demonofthfall • 12 Eylül 2006 21:57 • #513196
    ne rapçisi ya zaten metal dinleyenlerin yarısıda rap dinliyo hem metal hem rap nasıl dinlenir o da bi soru
  • Kitamoto • 12 Eylül 2006 21:59 • #513197
    ozaman islama ver kendini.ne olursan ol gel de insanlara.o zaman müziğin her türlü insan için oldugunu anlarsın belki:P
  • demonofthfall • 12 Eylül 2006 22:00 • #513198
    var tabi bende müzik dinliyorum ama ne rap ne METAL ben klasik ve arada da arabesk dinliyorum ama klasik dinlerim severek
    işte siz onuda yapmıyosunuz biraz da klasik veya arabesk dinleseniz nolur.
    duman müslümden parça almadımı
  • Kitamoto • 12 Eylül 2006 22:01 • #513199
    klasic ve arabesk bence de rap ve metalden daha iyi bir uyumlu...gerçekten.tövbe ya...
  • cthulhu88 • 12 Eylül 2006 22:04 • #513200
    Şimdi şöyle birşey.Ben de nötr sayılırım.Ne metal ne rap dinlerim ama benim sahip olduğum izlenim de şu:Metalciler daha eğlenceli,dah kafa insanlar.İstisnalar yok mu?Var ama onlarda ciddiy alıncak insanlar diiller.Genelde rol modeli oynuyorlar diğer müziklere boq atarak.Arabeskçiler ise şunu diyebilirim:Çevrede arabesk takılıp o türü rezil edenler çok daha fazla ama...
  • demonofthfall • 12 Eylül 2006 22:08 • #513201
    peki tamm herşey neden öyle siyah siyah giyiniyosunuz.
    örmeğin metalci ve rockçı kızlar neden hep simsiyah giyinir kapkara göz kalemi çeker ve o demirden yapılmış bileklik koye vs takarlar sen bunu bana açıkla herşey metalcilerin iyi insanlar olduğunu kabul edicem
  • narkozz • 12 Eylül 2006 22:10 • #513202
    :D
    ehuehuehe.
    klasik müzik dinlemediğimizi nerden biliyorsun arkadaşım? :)
    metal dinliyoruz diye başka müzik dinlemeyeceğiz diye bir şart yok. ben türk halk müziği de dinlerim türk sanat müziği de metal de :)
    peki üyelik arkadaşımın dedin, arkadaşın da metalci dinlediği gruplara bakılırsa peki biraz önce her b.k metalciler de dedin dolayısıyla arkadaşında da her b.k var. peki sen nasıl ahbap oldun o zatla?
    uzun lafın kısası bırak kardeşim bunları sanane kimin n dinleyip n yaptığından. sen insan gibi insansan sorun yok. neden insanları kötüleme yoluna gidiyorsun? bir kere bir insanın ne olduğunu dinlediği müzik belirlemez. ben metal dinliyorum ama yerlere tükürmüyorum heryerde yatmıyorum.
    bilmem anlatabiliyor muyum?
    çok uzun oldu milletin canı sıkılacak.
    saygılarımla