-
zevk meselesi hem siyah zayıf gösterir :P
bikere ben bir kız olarak sana açıklayayım neden kapkara göz kalemi çektiklerini. siyah kalem gözleri ön plana çıkarır arkadaşım dolayısıyla daha güzel gözükmesini sağlar abartıya kaçmazsan :) kıyafetinle uyumlu da bir far çektin mi çok güzel oluyorsun biliyor musun? ehueheuhe :D işte böyle.
zevk meselesi n demişler ZEVKLER VE RENKLER TARTIŞILMAZ.
kim n isterse takar n isterse,hangi renk isterse giyer.
sallaaaa boş işler bunlar :D
-
ama ben nedenini bilmek istiyorum neden benden bi tane daha aynı tarz giyinen yokken bu kızlardan sokakta binlerce kopyası var
-
diyorum ya zevk meselesi.
sokağa çık insanlara dikkatli bak seninle aynı tarzdan giyinen sürüyle insan göreceksin. :)
bu böyle... sadece metalciler için geçerli değil yani.
-
İyide öyle yapmaları neden seni geriyor ki?Sana göre yakışmaz.Bana göre yakışır.Öznel mesele..Gelipte burda batsın felan demeye gerek yok ama...
-
ayrıca metalci kızlar aynı tip ama metallica batıyo neden
-
ayrıca ben kız degilim ben bi erkeğim (bu adresi bizim sınıftaki bi kızdan aldım) kafan basmaz die sölüyorum.
-
yoksa bu topici açna kişi anjelikvampirik mi?
-
:D Onu düşünmedim cidden ama bburaya üye bile olmadığını söylüyo...
-
zannetmiyorum üye hatta iki üyeliği bile vardır sadece eğleniyo amacı tanınmak da değil hislerim kuvvetlidir benim:Dyok gerçekten anjelikvamprik olmasa da üye buraya....
-
ne üye olucam bu siteye isim olmaz sizin gibilerle metallicayı sectim cunku özentilerin hemn atlıcağımı biliyodum