Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

neden metal dinliyorsunuz?

• gürgen • 28 Nisan 2007 17:57 • #526314
    bence siz çok komiksiniz bende diyorum ki onlar metal yapmıyolar siz bu nedenlerle dinliyosunuz hadi bi de bunlara metal grubu deyin maksatlı söledm bu arada konuşmana dikkat et!!
  • Necrophilliac • 28 Nisan 2007 18:11 • #526316
    Öncelikle Linkin Park'a falan rock demişsin.Hayır, sen aklınca metali kirletmemeye çalışıyorsun da rock'la asla bir alakaları olamaz.Müziklerine bir baksana, hani kalite olarak demiyorum, nerede bir Pink Floyd, Deep Purple, Led Zepplin, Jimi Hendrix'in distortion'ı vokali nerede bunlarınki.Evet, nu metal yapıyorlar.Nu metal diye bir tür var.Beğenmiyorsan beğenmezsin bende bayılmıyorum Nu metal'e ama var ne yazıkki.

Başka bir mevzuysa, metal tapılmak için değil dinlenmek içindir.
  • Soulforger • 28 Nisan 2007 18:16 • #526318
    Önce Efendi Olun...

yaşantısını 2gün takip et sonra tekrar aynı şeyi söyleyebiliyomusun bi bak

Müziğini dinle desen anlarım ama yaşantısıyla yargılamayazsın bir müzisyeni. Her ne kadar bahsedilen kişi müzisyen olmasa bile , eğer müziğinden bahsedilecekse, yaşantısını karıştırmayın.

Evanescence tam olarak nu-metal olmasa bile (soloları var) en yakın olduğu tür nu-metaldir. Grubun ne dediği beni ilgilendirmez. Ben duyduğum müziği önemserim , ne dediklerini değil. Hülya Avşar yarın kalkıp rock yaptığını söylese inanmazsın sanırım , her beyanata da inanma o yüzden.

Sinir olduğun şeylere ben de sinir oluyorum, o konuda haksızsın demiyorum. Ama bunu açıklama şekline dikkat etmelisin.
  • gürgen • 28 Nisan 2007 18:30 • #526322
    bence geyiği kes!çünkü hemen hemen aynı şeyleri farklı şekilde konuşuyosun!!ben hiç birine laf atmadım atmam bende saydığın grupları çok seviyorum yani...
  • Necrophilliac • 28 Nisan 2007 18:40 • #526323
    "eğer gerçekten gerçek dinleme sebepleriniz buysa gidip demet akalın dinleyin bence!!!"

İyi, laf atmamaya devam et...

O grupları sen bunları dinlemiyorsun diye yazmadım.Rock budur, Linkin Park'la alakası yok demek için yazdım.
  • gürgen • 28 Nisan 2007 22:22 • #526341
    ya bence daha fazla yazmayın ya laçkalaşıyo bi şeyi de tadında bırakın sakız gibi uzuyo
  • Soulforger • 28 Nisan 2007 22:26 • #526342
    Peki =)
  • _Backmasking_ • 28 Nisan 2007 22:42 • #526345
    metal bütün müzik türlerinden iyi olduğu için metalciler çok pis olduğu için diğer müzik türlerini dinliyenleri aşağılamak kendimi bişey sanmak metalin her çeşidini öğrenip sağda solda hava atmak pop çaldığında ıyhh demek için+siyah giyinip götik kız kaldırmak için karizmatik olmak için de var bi de korkunç olmak için.
  • Soulforger • 28 Nisan 2007 22:46 • #526346
    Metal dinleyen kesimle salakları karıştırmak çok büyük bir hatadır , o hataya düşme sakın ;)
  • _Backmasking_ • 28 Nisan 2007 22:50 • #526348
    sen ve senin gibilerden bahsetmediğimi biliyosun cenk ama hakkaten çok var bunlardan