-
ya cthulu kızlar metal dınleyenlere verıyomus demıstıde
-
Hayır o biraz daha garaj genel ahlak kurallarına uydurmuş.Normalde öyle söylenmiyor ki espri niyetine söylediğinide sanmıyorum :P
-
yok yok.. chester öyled,r bazen fazla kaçırır geyiği...
-
Evet ben de farkındayım...
-
ben niye dinliyorum..o beni dinlesin..
-
bencede metal yasam tarzı ben dınlerken kendımı buluyorum mesela evet bencede yasam tarzı baska muzıkler doldurmuyor bızı .. (ya da kendı adıma konusayım ) bence muzık dedıgın electrosuz ve davulsuz olmuyor bu bı tarz ... neyse toparlayamadım ... :)) boyle bırakayım sız anlarsınız... :))
-
tamamen duygusal=9
-
Heavy Metal bir yaşam tarzı ruhun ilacıdır. onu anca tanrının özel kulları hissedebilir. bu bize tanrının bir armağanıdır, anlamayana onu anlatmanın hiçbir mantığı yoktur, kapasitesi yetse kendi anlar zaten. işte bu yüzden Heavy Metalci olduğum için kendimle herzaman gurur duydum ve duymaya devam edeceğim.
-
tartışmak bile çok anlamsız sürekli dansöz gibi dönüp değişen bi dünyada herşey dünyaya ayak uyduruken moda giyim kuşam diye kendini kasan züppelerin olduuu bi yerde kendini hala köklerine bağlı tutan tek şey metal müziktir hele bi club'a ya da bi beach club'A gdip o abidik gubidik insan müsvettelerini arasına pantera tişörtümle dalmak ve onların ubıcız ubıcız dansına fucking hostile'ı açıp poga yaparak cevap vermek kadar tatlı bi duygu yok dünyada deneyin farkıı görün ne demiş motörhead"STONE DEAD FOREVER"
-
önyargılı bir insan"cık" daha...nickim 2 sene öncesine ait ve 2 senede çok şey değişti..ben mesajımda mmor ve oetesinden bahsetmedim death grubundan bahsettim...nesin sen? bilge falan mı?ya da herşeyi bildiğini sanan biri falan mı?
ya da ne biliyim tikky falan mı? :D
hayr çömüm tüm okul dalga geçiYoR lise1lerle çöm çöm çöm die:D