-
sallamayı düşündüm merak etme sizin gibiler oldukça da düşünücem ya inanmıyorum metal diye ne dinliyosunuz evanescence,linkin park falan mı?
-
Yok, ben Türkçeden yanayım. Endüstriyel metalde 110, sonra Manga, Çilekeş, Deja-vu... falan. Anlamadığım tarzda müzik dinlemiyorum ben.
Hadi pis metalcilik oynayalım...
-
ben metal diye kestane, gürgen, palamut altı yaprak üstü bulutu dinliyorum en pisiniz benim
-
metal diyoruz :D başka bişey demiyoruz neyden bahsediyorsunuz siz ne pis metali :D hadi baklım ben de "elimdedir bağlama" dinliyorum aaynı zamanda çalıyorum :D kim daha pis??
-
Önce Efendi Olun...
Şimdi , mesajlarından ufak bir analiz yapayım istersen, nette konuştuğun insanlar hakkında fikir sahibi olmak da önemli çünkü.
1)"Sizin gibiler" deyip insanları küçümsemen burnu havada biri olduğunu gösterdi.
2)Küçümsediğin insanlar yüzünden atlamayı düşünmen sende pek mantık olmadığını gösterdi.
3)Gerek olmadığı halde Linkin Park ve Evanescence'e laf atman da bir şeyler kanıtlama çabasında olduğunu gösterdi.
Bak şimdi seni mantıklı bir insan yerine koyup önemli bir şey söyleyeceğim. Burada insanları küçümseyerek veya müzikal tercihlerinden dolayı aşağılamaya çalışarak hiç bir şey elde edemezsin. Önce efendi olacaksın. Sonra tercihlere saygılı olmayı öğreneceksin.
Evanescence'de Linkin Park'da sevmem ama kötü gruplar diyemem. Eğer onlara kötü grup dersen ben senin müzik bilginden şüphe ederim. Aslında sen de kötü grup diyemezsin çünkü neden kötü desem bana söyleyebileceğin şeyler piyasa olmaları ve onları dinleyen kitledir sadece. Müzikal açıdan hiç bir şey söyleyemezsin. O yüzden bu lafının arkasında vermen istediğin mesaj gayet açık (Bkz: 3.madde).
Eğer yanlışım varsa (ki sanmıyorum) , düzelt. Eğer yoksa da bir ders almaya çalış. Kolay gelsin...
-
Önce Efendi Olun...
1.si ben müzikal açıdan ya da vs şeylerden dolayı o örnekleri vermedim!!peki sen evanescence'a metal grubu diyebilir misin?ben bunu kastettim!!yani onlar rock grubu metal değil ve en sinir olduğum şey metal diniliyorum deyip o grupları saymaları ne bilim green day falan adamlar punk yapıyo diğeri de geçmiş karşıma heyy!! ben metal dinliyorum dostum diyo insanın nevri döner ya aşa sallama konusunu geçiceksin ona öyle kendini tatmin etsin diye yazdım öyle bişey gerçekten düşünsem bunu kimseye söylemem ama bana da demet akalın-ki burda bile adı geçmesi rezilliği gösterir-dinlememek için dinliyorum derlerse işte bu ayıp olur öyle değil mi??
-
Önce Efendi Olun...
1- evanescence bir nu-metal grubudur.
2- demet akalın'ın da bir kişiliği vardır.
-
ben de indim derelerine, bilmem nerelerine, kaytan bıyıklarımı, sürsem nerelerine dinliyorum ben senden de pisim..
-
onları 10 yaşındaki çocuk dinliyo. Metal diyoruz anlaman kıt galiba. Metal diyince aklına evanescence, linkin park falan mı geliyo. Çok komiksin...
-
Önce Efendi Olun...
bence sen metal ne demek bilmiyosun o gruba tarzlarını sorduklarında verdikleri cevapları bi oku istersen bu 1
2.si demet akalın muabbeti mi yapıcaz ya allan popçusu yaşantısını 2gün takip et sonra tekrar aynı şeyi söyleyebiliyomusun bi bak!!!