-
Insan diğerlerinden farklı olarak,içindeki güdünün ve haklı olduğunun sesini bununla duyurur..ama her babayiğidin harcı degil tabi bu müzik!!Taşımasını bilmek gerekir..Mesela geçenlerde biriyle konuştum,adam bana "Metal hiçbir anlamı olmayan gürültü silsilesi!Müzik değil!!"dedi(ben de cevabı yapıştırdım tabi"Metal müzik başlı başına bir sanattır!" diye :-)) bu amca taşıyamaz..daha nasıl desem..Matrix'i izlemişsinizdir..insan kendini biraz Neo gibi hissediyo..yani kurtarılmış,hayatın farkına varmış ve de gerçekliğini sorgulayan insanlarız diyebilirim..diğer müzik türlerinden farkı çoğunlukla bu bence!!Ve metalci olduğuma pişman diilim!!Zevkle dinliyorum!rightttt..ekekek :-)
-
diğerlerine anlatmaya uğraşmıyorum ki zaten anlamazlar.. olsun ya herkes anlasaydı pek bi zevki de kalmazdı dimi. hatta bu arada brutal vokalden korkanı bile gördüm.. peh.peh.. :???
-
brutal vokalden korkan ve de tiksinen biri de maalesef benim babam.. :-)
"adamlar şarkı söylemiyolar ki,resmen böğürüyolar" diyo! :-(
-
benim hem annem hem babam.:(( bu ne şimdi müzik mi diyolar!!
Bir de bunların hepsi satanist oluyumuş:)))))
-
böyle 1 neden yok ama..
.)
-
Bu ara çok moda;))
-
abi niyeyse hep oyle zaten "metal" diyince satanist oluyoruz komsular arasinda :-)) iyyy filan deniyo :-) asil sana iyy be komsu...yaptigin coreklerden midem bozuldu ya :-)
-
:)))))))
-
sinirliyim gaza gelmem lazım o yuzden