-
açıklamalar süper olmuş :)
-
Çelişkiyi açıkla ben de sana cevabını vereyim
-
senin cümlenin içinde geçiyo ya çelişki,onu diyo..
lenaya laf yok,seviyorum ben onu :o)
-
Yok hayır orasını görmemeyecek kadar salak değilim de çelişki falan yok...Özentilerin bu tarzı ne hale getirdiği ortada , rock'tan başka yöne kaysınlar diyorum pop ve trance gibi...Nasılsa orda rock camiası gibi sıkı kıstaslar yok , yazdığım şeylerde de herhangi bir çelişki yok...Bunu görememek için süperzeka olmak gerekmiyo sanırım...Yok illa çelişki aranıyorsa her yazıda ben de ararım bundan sonra çelişki...Öküz altında buzağı aramanın manası yok...
-
sana öyle bişi dediğimi hatırlamıyorum güzel abicim....kimsenin yorumuna da hata bulmak içiin bakmıyorum..ayrıca özentiler gitsin trance , pop dinlesin demişsin yani bu türleri dinleyenler özenti mi?...neyse tartışmayalım pop konusunda...bi noktaya varamayacağımız belli...
-
Özentiler o türleri dinlesin demek o türleri dinleyenleri özenti olduğu anlamına gelmez , sadece o türler rock kadar hasar almaz o tiplerden , kapiş?
Anlamak istediğin gibi anlama , benim anlatmak istediğimi anlamaya çalış...
-
pop diye bir müzik türü yokki zaten
-
Eh orda satanda o tür klipler ve müzikler.Bu senin ülken ile alakalı.
-
Birde böyleleri var tabi.Peki birtney spears ne tür müzik yapıyor?Rock,hip-hop,r&b vs...
-
r n b yapıyor canım arkadaşım.pop ne demek popülerin kısaltması o ne demek çoğunluğun dinlediği müzik yani beatles tır sex pistols tır rolling stones tur onlarda ilk çıktığı zamanlarda pop yapıyorlardı.ok?