-
bu seneki barışarock cılar bu sene bence apayrı geçti ya yani ben yeni etkisinden çıkabildim şahsen bu kadar eğlenilemez içilemez kardeşim :) şş eğlenmeyen varmı =D
-
geçen senelerde nasıl geçti bilmiyorum ama bu sene konserler olsun etkinlikler olsun herşey süperdi.seneye yine ordaym...
-
Bence baştan aşağı herşey rezaletti. ve insanlar çok yapmacıktı. Çünkü maskeli balo gibiydi.
-
ordaki insanların nasıl olduğu beni pek ilgilendirmiyo ben oraya eğlenmeye gittim çokta güzel eğlendim..açıkçası giderken biraz karamsardım ama konserler olsun ortam olsun beklediğimden iyiydi..
-
bünyeye uyduğuna göre demekki sende maskelilerdensin.
-
ben bu tip şeylerin bi kalıba sokulmasına,şekilciliğe tamamen karşıyım.oradaki biçok kişininde bişeylerin farkında olmadan o ''maskelere''büründüğü kesin..ama dediğim gibi kimin nasıl giyindiği beni hiç mi hiç ilgilendirmiyo..
-
Şu belediye halk konserinden mi bahsediyorsunuz?
hani Türkü mürkü çalınan, Hedef kitleden uzak, hangi Mesajı verdiği belirsiz-tutarsız olan?!
-
Evet ondan bahsediliyor. Türkülü sözde rock konseri olan ama içinde birtane düzgün kariyeri olmayan rock çı geçinen gurupların çaldığı belediye halk konseri. Demir demirkanda rock!n cook ta çalmak isteyip kabul edilmemiş onlara kızıp sahne aldığı halk konseri. manga sünnetlerde çıkıyormuş, yeğenimin sünnetine bende demir demirkanı çağıracağım burada çıkan ona hayır demez herhalde.
-
abarttın sen hacı
-
Arkadaşlar barışarock sizi eğlendirebilmişse ne güzel. Umarım barışarock'un asıl amacından da bişeyler kapabilmişsinizdir. Yoksa kola festivali çok daha eğlendirici oluyor. Maddi açıdan müsaitseniz onu tavsiye ederim sadece eğlenmek için gelenlere... Eğlenmek, müzik dinlemek, güzel vakit gerçimek sadece hoplamak ve zıplamaktan ibaret değildir... Hem müzikal açıdan hemde içeriğindeki sosyal mesajlar açısından... Ben barışa rock taki kof kalabalıktan bunu çok iyi gördüm. 1 eylülde kaç kişi geldi mesela barış günü için taksime? Orada en az 30 bin kişi yanımda arkadaşımı da getirmessem bush olayım diye bağırmadı mı? Gza gelmiş bir toplulul. Barışarock popülerliğiyle kazandı. Kitlesi sadece eğlenmek ve içindeki kini boşaltmak amacı taşıyan bir topluluktu. Ha çok kaliteli bir çok insanda vardı gerçi bir çok güzel arkadaşlıklar kurduk. Bu arada belki rastlamışsınızdır, kamp alanının çevresinde iki gün boyunca sürekli müzik yapan bir grup vardı.. Ben o grupta flüt çalan kişiyim. Birlikte lduğumuz herkeze çok teşekkürler, bütün dostlara selamlar. Eğlenmek isteyen arkadaşlarsa bizleri tanıyacaklar daha. Barışarock'a gelmeye devam edin. Gaza gelmeyin, barışarock'a gelin...!