-
forum ac GARAJA KARŞI SES ÇIKAAR :) protesto edelim bu forumların durumunu
-
Formu ben açarsam onuda kaldırırlar. Formu sen aç biz sana destek verelim. sana uyarmı.
-
garajda anarşi anaaaaa
duyun sesimiziii
-
Düşünürken siyaset yapmış ve siyasetin makbul ölçüde,müzik sanatıyla ilişkisini aşıp siyasi görüş arenasına çevirmiş olmayasınız forumu?
-
olabilir ama forum mantıgıda budur herkes diledigi seyi soyleyebilir kural olmalı ama kurallar tartısmaları baglayıcı nitelikte olmamalı.
-
Forum mantığı bu değildir.Dilediğini söylemek haktır tabi,ama söylenenler topluluk kurallarını aşarsa topluluk sağlığı için engellenir.Sonra toplu bir alanda atışmak anarşiden gayrısını getirmez.İnsanoğlu bunu tecrübe edip kural edinmiş.Kendi hatanı kabul başkasının hatasını görme yetisini verir sana.Kurallar da açık zaten.Fazlada tartışmaya lafı uzatmaya gerek yok.Bunun yeride Müzik forumu değildir.
-
forum fikri roma döneminde insanların hertürlü sorunlarını isteklerini görüşlerini özgürce paylaşabilmesi için oluşturulan halk toplantısı olarak doğar internet forumlarıda bundan esinlenerek ortaya çıkmıştır tabi forumun yöneticisi ne isterse o olur ama o zaman forum forum olmaz
-
Rubber soul sen bizden daha fazla siyasi görüş yazdın. şimdide sadece biz yazmışız gibi ortadan sıyrılıyorsun. Seninde bize sahip çıkmanı beklerdik ama sen bizim aleyhimize döndün. Yoksa yazdıkların silinmesin diyemi. Ayrıca donald cobain, WC, ve benim yazdıklarım öyle silinmeyi hak edecek boyutta yazılar değildi.Gayet normal hakaret şiddet içermeyen medeni bir tartışma ortamıydı.
-
hacı biz garaj anarşistleri olarak bi koloni açalım :) sen ben donal cobain biRde you olsun oda anarşist :D
-
Bana uyar hemen başlayalım.