Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÜNLÜLERİN SUÇ DOSYASI ...

• PoWe • 6 Ekim 2006 22:48 • #514917
    Ramazan ramazan böyle hurafeler çıkar mı e oğul? Allah baba çarpar valla...

Allah'a erkek muamelesinde bulunmak, cinsiyet yakıştırmak, ancak senin gibi dinsiz materyalistlerin işidir... kalkıp da bana yobaz demene şaşmamalı, hele hele ibneleri savunmanı gayet doğal karşılamalı... bir de utanmadan mübarek ramazandan bahseidyosun, dilerim ait olduğun yerde zebanilere verirsin gay hizmetini... :))
  • Necrophilliac • 6 Ekim 2006 23:09 • #514921
    Benim birşey yapmama gerek yok.Birşey doğruysa doğrudur.Yunan'lar helak olmadıi daha duruyolar.Sen homoseksüel diye travestiye denk gelmişsin.Erkek cinsini ayaklar altına aldıklarını düşünüyorsan onları erkek cinsine sokuyorsun demek oluyor bu.Hormonel bozukluk dışında istekle homoseksüel olanlarıda duymuştum.Ama bu ille de travesti yapmaz onları.

Neyse sana homoseksüelsiz bir hayat dilerim.Bende fazla muhattab olmak istemem, ama bunun için de onları öldürmem/yok etmem.

Faşizan anlayışının sağlıklı bir seviyeye gelmesini dilerim...
  • donald_cobain • 6 Ekim 2006 23:10 • #514922
    tamamen eşcinsellerle dolu bir dunyada tek normal insan olarak kalsaydın belki onların haklarına saygı duyman gerektigini anlardın kimse kimseyi tercihleri yuzunden zorlayamaz
    seni birisi escinsellige zorlasa silah zoruyla yaptırsa ne b.k yicen yicegin sey belli ama grj yazmama izin vermez insanları cins cins ayırmaya ne kadar meraklısınız illa belli bir toplulugun uyesi olacaksın siyah beyaz dinci satanist escinsel ya bırakın artık insanlar dilediği gibi yaşasın
    Imagine all the people living life in peace... :)
  • PoWe • 6 Ekim 2006 23:27 • #514923
    anlayamadığın birşey var, ben onları öldürmek yerine düzeltmek isterim, bunu da zorla değil konuşarak yaparım anladın mı? kimseyi öldürmek gibi bir amacım yok, sadece yaptıkları şeyin çok çirkin olduğunu, dışarı kötü yansıdığını, hastalıklar oluştuğu için dünyayı ve beni olumsuz etkilediğini düşünüyor ve savunuyorum hepsi bu... ayrıca helak olan kavim sadece yunanların bir koluydu, tamamı ibne değildi yunanların..
    Sen homoseksüel diye travestiye denk gelmişsin

hayır travesti filan değildi düpedüz ibneydi sokakta görsen erkek dersin...
  • ZzıRaMssS • 6 Ekim 2006 23:53 • #514926
    yettim yeğen

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir.. Homoseksüellik zorunlu tercih falan hikaye 1 saatlik cerrahi müdahaleye bakar o kadar sevip destekliyosanız ''dervişin zikri neyse fikri de odur kestirin de kurtulun '' bu söylediklerim tatoo için de geçerli.....
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 00:03 • #514927
    ..

Evet ya ben de katılıyorum, bir kere örnek davranısları sergilemek zorunda oldugu icin topluma mal olmus kişiler diyoruz öyle değil mi onlara..Birçok kişi suan da dinledikleri band ların liderlerini kendilerine idol alıp yasamalrından da etkilenmektedir mesela.. E, bunun da olumsuz etkilerini yasayan bireylerin zamanla topluma yayması da cabası.. Kesinlikle haklısın sen dostum..
  • musiclover • 7 Ekim 2006 02:14 • #514931
    huzursuzluk yarattın..abarttın,ilk kötü söz senden çıktı..düşünerek hareket etmek lazım..atalarımız ne demiş: iyi olan kazansın..:)
  • Necrophilliac • 7 Ekim 2006 09:15 • #514932
    yettim yeğen

Küçük yaşta kullanılarak homoseksüel olmuş insanlar var.Bu sadece bedensel değil, zihinsel bir sorun.

Kaldıki, çoğunluğu biz oluşturuyoruz diye kimse böyle bir tavır içine girmemeli.Sanatçılar örnek davranış göstermelidir laflarına hep;

Sigmund Freud
    Victor Huggo
    Çaykovski
    Oscar Wilde
    J.S. Bach

Rock - Metal Kulvarında

Rob Halford
    Freddie Mercury'yi

Göstermişimdir.Bu insanlar hepsi homoseksüel olmamakla birlikte günlük yaşamlarında son derece OLUMSUZ davranışlar içindelerdi.Ama ben kitabını okurum, müziğini dinlerim.

Dediğim gibi tartışmaya girmiycem.Zaten yeterince tartışıp konudan sapmışız, biraz daha büyütmeyelim bunu.
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:06 • #514933
    yettim yeğen

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir..

sanane davranışlarından müziğini dinle sen
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:06 • #514934
    ..

topluma mal olmus kişiler diyoruz

hayır herkes kendi kiiliğinden sorumludur bu magazinel kültürün bahanesi