Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÜNLÜLERİN SUÇ DOSYASI ...

• syarar • 7 Ekim 2006 10:16 • #514935
    dostum bu doğuştan anlamıyormusun yani kör birine nasıl sagılıysan ona da öyle davranmöak zorundasın hoş onlar bunu bir zayıflık olarak görmüyor ama orası tartışılır ama saygı duymak <zorundasın>
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:24 • #514937
    ben de zaman zaman zor dönemler geçirdim ve intiharı da düşünmedim değil, ama haklı olduğum bi konuda kalkıp intihar edersem nice olur erkekliğini yitirmeden savunanların hali???

erkeklik bir meziyet değil bu nedenle savunulamaz sadece bir cinsiyet ve eşcinseller de biyolojik olarak kimliklerindeki cinsiyete sahipler ve bunu inkr etmiyorlar iş tv ve gazetedekilerden farklı...

bana hiçkimse (hele hele bu kişi ipneleri savunuyorsa) emir veremez, verse de verdiğiyle kalır...)

onlara hakaret etmek seni daha küçük yapıyor bunu da bil ve sen senin taanrının yarattığı bir varlığa nasıl hakaret edersin (en azından yarattığını düşündüğün)

erkek cinsini ayaklar altına alan yüzkarası zavallılara ağızlarının payını veriyorum, hakkım da budur işte, kim olduğumun bi önemi var mı? erkeğim yetmez mi? işte ettim lafı ne yapabileceksin ki yobaz yakıştırması yapmaktan başka? :)

onlar sandığın kadar az değil hele sandığın kadar tv lerdekilere hiç benzemiyorlar sen kendine erkek diyorsan biraz ağırbaşlı ve terbiyeli olmalısın ve sığınığın şey erkeklik olmamlı ya da maçoluk vb..

en sonuncusu da senin görüşlerinin değişmesi umurumda bile değil amacım sadece senin giblere burada pabuç bırakmamak burası saygısılzğını dile getirebileceğin bir yer değil ayrıca sanal ortamsa burası istediğin gibi konuşabileceğini sanıyorsan yanılırsın burası GaraJ http://www.garaj.org/icerik.php?id=3ve bunu okumanı öneririm
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 10:28 • #514939
    İyice saptırmayın konuyu.. Topluma mal olmus denilmedigini iddia eden kişi şş sözüm sana!!..(;p);
    İyi,sen öyle adlandırma,adlandırılmakta değil zaten olay.. Toplumun önünde yasamıyorlarmı söyle bakayım hah? Yok o medyanın magazinin bahanesi filan deme şimdi sonucta inanılmaz bir güç elde etmiş medya, sen mi engelliceksin?.. Ne yasarlarsa yasasınlar haberimiz oluyo dimi istesek de istemesek de.. Oluyo mu olmuyomu? Sanat sanat icinmidir toplum icin midir adlı farklı bir baslık altında tartısabilirim bunu seninle.. Ama sanırım u sekilde ancak caydırılmıs oluyor.. Saygılar..
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:30 • #514940
    da senin gördüklerin sanat yapanlar değil dostum
    iki bunu izlemek senin karışmanı yasal yapmaz
    üç istemezsen izlemezsin
    dört sanat sanat içindir (bence)
    ayrıca kimin kimi idol aldığı pek umurumda da değil
    yani adama müzisyen kimliğini veriyorsanız müzisyen kimliğinden başka bir davranışını eleştiremezsiniz ama magazinel kültürün ön planda yakıştırması yzünden bırakın müzisyen kimliği ondan çok özel hayatı irdeleniyor sanatçının...ve bu çok yanlış ve karşıma hakkı yok bence..

.(nokta)
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 10:34 • #514941
    ..

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir..

sanane davranışlarından müziğini dinle sen(!)

Herkes bu sekilde düsünmüyo işte arkadasım, ben de katılıyorum mesela ona, davranıslarıyla bütünlestirmesi gerekir sanatcı kimliğini.. Ayrıca tam bir fan olabilmek icin hayranı oldugu band ın üyelerinin yaptıklarını birebir uygulamaya çalışan insanlar varken..
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:36 • #514942
    yettim yeğen

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir.. Homoseksüellik zorunlu tercih falan hikaye 1 saatlik cerrahi müdahaleye bakar o kadar sevip destekliyosanız ''dervişin zikri neyse fikri de odur kestirin de kurtulun '' bu söylediklerim tatoo için de geçerli.....

<yorumsuz>
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 10:38 • #514943
    ..

Benim gördüklerimin sanat yapan insanlar olmadıgını uydurup da tezlerini onun üzerine kurman bir kere yanlıs.. Yani 1'den eleniyosun konsept olarak.. Ama devam ediyim ve ekliyim; öncelikle elbette 'sanatcı' kişilikler bunlar.. İstemezsem izlerim elbette ama istiyorum ve izliyorum.. Ve bunu yapan tek kişi değilim demek istiyorum, ona bakarsan aklı basında biri olarak olumsuz yanlarını eleyerek de idolumle bütünlestirebilirim kendimi.. Ama milyonlarca insan,milyonlarca genc var.. Sanat sanat icindir yorumuna da söliyebileceğim tek bir şey var; öznellik ne kadar güzel bişey..
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:44 • #514944
    ..

orada anlatmak istedğim onları orada sanat yapan değil de özel kişiliğiyle izliyorsun demek istemiştim yanlış anlatmışım ya da anlaşılmışım

Yani 1'den eleniyosun konsept olarak

elenmek kimin umrunda...

ona bakarsan aklı basında biri olarak olumsuz yanlarını eleyerek de idolumle bütünlestirebilirim kendimi

eğer ille de bu camiadan bütünleştirmek istiyorsan kişiliğinle yapılması gerekn budur zaten ayrıca eşcinsellik bir yön bir tavır değil bir kişiliğin ürünü ya da bir kişilik hiç değil ,

Sanat sanat icindir yorumuna da söliyebileceğim tek bir şey var; öznellik ne kadar güzel bişey..

sanat sanat içindir sizin düşündüğünüz sanat toplum konularını içermiyor değil dostum biraz daha düşünmen gerekecek anlaman için
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 10:53 • #514945
    ..

Ya sacmalama sence tek bir düsünce mi var..Uff öznellikten kasıt bu ama yanlıs anlamak da ısrar ediyosun ve kusura bakma elimden bişey gemiyor o güzel kafana sokabilmek icin..;s Sanat (bilmiyorum ne kadar ilgilisin edebiyatla da..) tarih icinde hem sanat için hem de toplum için yapılmıştır arkadasım.. Yani bu 2 sürec de yasandı.. Tek,sabit birşey olmadı.. Hala da yok, halabirsürü sanatcımız bu konuda görüş ayrılıklarına sahip olabiliyorken; onların takipçileri ya da haanları ya da okuyucu dinleyicileri diyelim,onlar da olabiliyor.. ok?
    Eşcinsel olmaya karar veren biri onun kişiliğine bürünmüş olur kendi benliğinden cıkarak.. Elenip elenmemek sadece tartısmanın daha da mantıksız uzayıp uzamamasıyla alakalı sadece, yoksa elbette umrunda değil.. Kimin umurunda ki..
  • syarar • 7 Ekim 2006 10:58 • #514946
    ..

Ya sacmalama sence tek bir düsünce mi var..Uff öznellikten kasıt bu ama yanlıs anlamak da ısrar ediyosun ve kusura bakma elimden bişey gemiyor o güzel kafana sokabilmek icin..;s Sanat (bilmiyorum ne kadar ilgilisin edebiyatla da..) tarih icinde hem sanat için hem de toplum için yapılmıştır arkadasım.. Yani bu 2 sürec de yasandı.. Tek,sabit birşey olmadı.. Hala da yok, halabirsürü sanatcımız bu konuda görüş ayrılıklarına sahip olabiliyorken; onların takipçileri ya da haanları ya da okuyucu dinleyicileri diyelim,onlar da olabiliyor.. ok?

burası bunun yeri değil msn e gelebilirsin düzeyli konuşacaksak buradaki gibi...profilimde var msn...

Eşcinsel olmaya karar veren biri

hala anlamıyorsun dimi...