ben de zaman zaman zor dönemler geçirdim ve intiharı da düşünmedim değil, ama haklı olduğum bi konuda kalkıp intihar edersem nice olur erkekliğini yitirmeden savunanların hali???
bana hiçkimse (hele hele bu kişi ipneleri savunuyorsa) emir veremez, verse de verdiğiyle kalır...)
erkek cinsini ayaklar altına alan yüzkarası zavallılara ağızlarının payını veriyorum, hakkım da budur işte, kim olduğumun bi önemi var mı? erkeğim yetmez mi? işte ettim lafı ne yapabileceksin ki yobaz yakıştırması yapmaktan başka? :)
bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir.. Homoseksüellik zorunlu tercih falan hikaye 1 saatlik cerrahi müdahaleye bakar o kadar sevip destekliyosanız ''dervişin zikri neyse fikri de odur kestirin de kurtulun '' bu söylediklerim tatoo için de geçerli.....
Yani 1'den eleniyosun konsept olarak
Ya sacmalama sence tek bir düsünce mi var..Uff öznellikten kasıt bu ama yanlıs anlamak da ısrar ediyosun ve kusura bakma elimden bişey gemiyor o güzel kafana sokabilmek icin..;s Sanat (bilmiyorum ne kadar ilgilisin edebiyatla da..) tarih icinde hem sanat için hem de toplum için yapılmıştır arkadasım.. Yani bu 2 sürec de yasandı.. Tek,sabit birşey olmadı.. Hala da yok, halabirsürü sanatcımız bu konuda görüş ayrılıklarına sahip olabiliyorken; onların takipçileri ya da haanları ya da okuyucu dinleyicileri diyelim,onlar da olabiliyor.. ok?
Eşcinsel olmaya karar veren biri