Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÜNLÜLERİN SUÇ DOSYASI ...

• BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 11:03 • #514947
    ..

Ya üffff benim arkadasım var canlı kanıt işte.. İlla daha iyi bildigini kanıtlarken karsıdakini sırf ezme amacında oldugun icin kabul etmiyosun..Sorunun bu sadece.. Herneyse, düzeyli bir sohbet için msn ne alaka arkadasım?..;s Yani ne farkeder ki burda yeri geldiginde aclmıs bir konu hakkında engin bilgilerimden sundum.. ;)Yararlanmak istiyosan elbette yardım ederim.. Msn den değil ama tabi ki.. Garmesle ulasabilrsn mesela k?
  • syarar • 7 Ekim 2006 11:05 • #514948
    ..

çünkü burası müzikle alakalı bir forum ve biz bundan koptuk ayrıca ben kimseye birşey kanıtlamak zorunda değilimn bu site bana vermiyor... ama birgün cocuğun eşcinsel olursa bunu anlarsın... sonuçta hayvanlar arasında bile eşcinsellik var.. bu genetik yani...
    onaylamak ve saygi duymak arasindaki fark var... bize heterosexüeller olarak nasıl saygı duyuluyorsa onlara da homosexüel olarak saygı duy-malı-sın...
    senin arkadaşın neyin kanıtı garmesten cevap yazarsan sevinirim

.>NOKTA
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 11:09 • #514949
    ..

Evet konunun saptıgının farkındayım ben de.. Hatta daha önce de farkındaydım..;) Uzamasın diye bence yazılmamalı da daha fazla.. Ama elbette sen 'nokta'yı koydun diye değil.. Herneyse.. Saygılar..
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 11:11 • #514950
    ..

Ama onaylamadıgımı ekliyerek tabi..
  • syarar • 7 Ekim 2006 11:14 • #514951
    ..

saygı duyulması gerektiğinin farkına vardın yani anlaştık o zaman diğerleri gibi olmadığın saygı çerçevesinde tartıştığın için teşekkürler.. kaçtım ben biraz sonra garaj adana buluşması var... :) daha kömür alacam :Ç:))
  • BLue_TeaR • 7 Ekim 2006 11:19 • #514952
    ..

Ya farkına varmak?.. Zaten farklı görüşlere tartısmalarda bile saygı zorunlulugunu biliyorum ben, bilmeyen arkadaslar vardı ama sadece.. Sinir bozucu bir sekilde.. Neyse ok sana da aferin yani tesekkürler cerceveyi asmadıın icin..;) Git bakalım kacırma..
  • Aria GalaCtiCa • 7 Ekim 2006 14:55 • #514953
    Ya sen hangi sıfatla benim inanışımı sorguluyorsun, ben hiçbir şeyi sana kanıtlamak zorunda değilim. Arıca ben söylediğim herşeyin arkasındayım, öyle dindar görünüp de 'cehennemdekileri zabaniler zikiyomuş' benzetmesini yapmıyorum, sayın kendiyle çelişen insan.Allah'a baba yakıştırmasını icad eden ben değilim, bu yüzyıllardır var; erkek yakıştırması değil bu, babaç, yani herkes ona sığındığı için baba denir ona. Madem müslümansın, müzlümanlığın temelinde hoşgörü yatar bir kere.Bana din dersi verene bak...
  • PoWe • 7 Ekim 2006 17:43 • #514960
    yettim yeğen

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir.. Homoseksüellik zorunlu tercih falan hikaye 1 saatlik cerrahi müdahaleye bakar o kadar sevip destekliyosanız ''dervişin zikri neyse fikri de odur kestirin de kurtulun '' bu söylediklerim tatoo için de geçerli.....

<yorumsuz>

"yorumsuz"u alıp "bir bardak soğuk su" yapalım bence... şu durumda sanırım aynı anlama gelir..
  • PoWe • 7 Ekim 2006 17:49 • #514961
    .Allah'a baba yakıştırmasını icad eden ben değilim, bu yüzyıllardır var; erkek yakıştırması değil bu, babaç, yani herkes ona sığındığı için baba denir ona. Madem müslümansın, müzlümanlığın temelinde hoşgörü yatar bir kere.Bana din dersi verene bak...

hırsızlığı sne mi icad ettin? adam öldürmeyi, rüşvet yemeyi, kaçakçılık yapmayı, zina etmeyi sen mi icat ettin? küfretmek senden mi yayıldı dünyaya? yanlışı yapmanın bahanesi icat etmemiş olmak mıdır? Allah'a sığınmak için illa "baba" demene gerek yok, git önce ilmihal oku, bu yaptığının şirke girip girmediğini öğren ondan sonra gel, kendini bi b.k zannedip burda ahkam kesiyosun, sonra kalkıp beni hoşgörüsüzlükle suçluyorsun, benim dinimde Allah düşmanşarına kibirli olmak mübah kılınmıştır, ve sen Allah'ı bir cinsiyete sığdırıp insanları üzerien düşmediği halde yanlış bilgilendiriyorsun, herşey bir yana, dinimle dalga geçemezsin, mukaddesedatıma laf etmek konusunda da sana b.k yemek düşer, haddini bil!!
  • PoWe • 7 Ekim 2006 17:54 • #514962
    dostum bu doğuştan anlamıyormusun yani kör birine nasıl sagılıysan ona da öyle davranmöak zorundasın hoş onlar bunu bir zayıflık olarak görmüyor ama orası tartışılır ama saygı duymak <zorundasın>

eğer öyle bir şey olsaydı, inanki saygı duyardım, ama doğuştan değil, bu kelimenin tam anlamıyla sapkınlık, sapık insanlara asla saygı duymam, çünkü ucu bana dokunuyor, hastalıktan ortalığı b.k götürüyor, en kötüsü de bu tipler ortalıkta rahatça gezinip sürekli çoğalıyorlar, filmlere, dizilere, tiyatrolara uyarlanıp halkın içinde yer ediniyorlar, sonra da "ibne" oluyo "gay", ve bu doğal bi şeymiş gibi paketlenip önümüze atılıyo, böyle kabul ettirilmeye çalışılıyo... işte bunlar yüzünden saygı duymuyorum...