Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ÜNLÜLERİN SUÇ DOSYASI ...

• PoWe • 7 Ekim 2006 18:01 • #514966
    yettim yeğen

bi dakkaaa gündeme yumruğumu koyuyorum şimdi...... Bi defa sizin o müzisyen diye dinnediğiniz adamlara sanatcı diye sitelendiriysunuz sanatcı etik olarak etrafına hitab ettği kesime örnek davranışlar sergilemelidir..

sanane davranışlarından müziğini dinle sen

bir yazarın kitabı, bir müzisyenin yaptığı müzik, bir ressamın çizdiği resim, kısacası eser, sanatçının iç dünyasının aynasıdır, bir kitabı okuyarak yazarın, şairin nasıl duygu ve düşüncelere sahip olduğunu anında çıkarabilirsiniz, sanatçının müziği ile ruh hali özdeşleşmiştir..
  • PoWe • 7 Ekim 2006 18:02 • #514967
    huzursuzluk yarattın..abarttın,ilk kötü söz senden çıktı..düşünerek hareket etmek lazım..atalarımız ne demiş: iyi olan kazansın..:)

:)) ilk kötü söz benden çıkmadı... yanlışta ısrar edildiği sürece abartmaya devam edicem...
  • PoWe • 7 Ekim 2006 18:17 • #514968
    erkeklik bir meziyet değil bu nedenle savunulamaz sadece bir cinsiyet ve eşcinseller de biyolojik olarak kimliklerindeki cinsiyete sahipler ve bunu inkr etmiyorlar iş tv ve gazetedekilerden farklı...

erkeklik elbette savunulur, toplumumuzda yazısız kurallar vardır, hiç duydun mu bilmem, bunlar ahlak(etik) kurallarıdır, bu kadar çirkin ve aşşağılıkça işlerle zaman geçirebilip başları dik bir şekilde gezebiliyorlarsa buyursunlar hollandaya, belki hayırlı bi kısmet çıkarda evlenirler...
    onlara hakaret etmek seni daha küçük yapıyor bunu da bil ve sen senin taanrının yarattığı bir varlığa nasıl hakaret edersin (en azından yarattığını düşündüğün)

haklısın sanırım, köpeğe it! diye bağırıp hakaret etmek neyi değiştirir? o zaten köpektir ve sadece kendimi yormuş olurum, benim tanrım diye bir şey yok, kainatı yaratan Allah var, Allah herkesi ve herşeyi yarattığı için herkesin ilahıdır, onu kabullenmemek ona değil, sadece sana çok şey kaybettirir, herneyse, senin inançların beni ilgilendirmez, Allah onları ibne olsunlar diye yaratmadı, insan olup kulluk etsinler diye yarattı, ama onlar SONRADAN SAPITTILAR...
    onlar sandığın kadar az değil hele sandığın kadar tv lerdekilere hiç benzemiyorlar sen kendine erkek diyorsan biraz ağırbaşlı ve terbiyeli olmalısın ve sığınığın şey erkeklik olmamlı ya da maçoluk vb..

terbiyesiz bir davnaşışta bulunduğumu hatırlamyorum, bilakis kendi halimde tezimi savunuyorum, beni seviyesizleştiren tek şey sizinle muhatap oluyor olmam... erkekliğime laf ettireceğime ölürüm daha iyi, ona buna kendini becertmektense ya da bu tipleri kabullenip itibar etmektense ağırbaşlı değil, küstah, yobaz, terbiyesiz olurum, ama sence hayatım boyunca uğraşsam bu ibneler kadar terbiyesiz olabilir miyim acaba?
    en sonuncusu da senin görüşlerinin değişmesi umurumda bile değil amacım sadece senin giblere burada pabuç bırakmamak burası saygısılzğını dile getirebileceğin bir yer değil ayrıca sanal ortamsa burası istediğin gibi konuşabileceğini sanıyorsan yanılırsın burası GaraJ http://www.garaj.org/icerik.php?id=3ve bunu okumanı öneririm

benim gibilerden kastin milli değerlerimizi iki paralık eden, kendi cinsini kabullenemeyen buı zavallılara hakettikleri lafları sıralayan kimselerse, bence de papuç bırakmai sana da bu yakışır... linki okudum ve aklıma şu ünlü söz geldi : "dinime küfreden müslüman olsa.."

vesselam...
  • syarar • 10 Ekim 2006 20:30 • #515083
    bilim doğuştan diyor ama senin dediğin olsun ...

eğer öyle bir şey olsaydı, inanki saygı duyardım, ama doğuştan değil, bu kelimenin tam anlamıyla sapkınlık, sapık insanlara asla saygı duymam, çünkü ucu bana dokunuyor, hastalıktan ortalığı b.k götürüyor, en kötüsü de bu tipler ortalıkta rahatça gezinip sürekli çoğalıyorlar, filmlere, dizilere, tiyatrolara uyarlanıp halkın içinde yer ediniyorlar, sonra da "ibne" oluyo "gay", ve bu doğal bi şeymiş gibi paketlenip önümüze atılıyo, böyle kabul ettirilmeye çalışılıyo... işte bunlar yüzünden saygı duymuyorum...
  • astoldby_me • 13 Ekim 2006 23:39 • #515230
    kafası rahat, hayatı huzurlu olan adam zaten müzikle uğraşmaz. müzik üretim işidir, dert/sorun olmadan üretilecek şey ortaya çıkmaz.
  • Necrophilliac • 14 Ekim 2006 10:39 • #515246
    Vivaldi amcamız nasıl yaptı o zaman?
  • astoldby_me • 14 Ekim 2006 12:09 • #515247
    adamın özel hayatını bilmiyorsun heralde? yargıya intikal etmemiş problemleri de olabilir insanların..
  • Necrophilliac • 14 Ekim 2006 13:30 • #515255
    Son derece kaba, kendini beğenmiş, ağır konuşan biriydi.Babası operadaydı, babasının torpiliyle girdi operaya..
  • astoldby_me • 14 Ekim 2006 13:35 • #515256
    gördüğün gibi onun da kendiyle ve dünyayla ilgili problemleri varmış mesela..:)
    kimse durup dururken hissizleşmez..
  • lp_Chemist • 29 Ekim 2006 02:13 • #516324
    vayy marilyn ci bi kardeşimiz:)evet marilyn e laf yok bi kere canlı yayında sevgilisinin dilini biraz ısırdı öpüşürken:)biraz çılgın ama asla kötü biri olamaz..