-
ertuğ-hayatım
-
abi ayrılık sonrası dinlediğin şarkı sana koyacaksa türkçe olmalı bi kere. ing. şarkı dokunmuyo pek. sözlerini düşünmeyiveriyosun oluyo bitiyo. herkes ing. şarkı yazmış ya. cık cık cık.
brn derim ki yaşar kurt'tan alışamadım'ı bi de tek başına'yı dinlemeyin ayrılık sonrası...
-
arıza:benimle çıkar mısın tonguçgül
tonguçgül:tabi ki
......
a:çok çirkinsin tonguçgül,bitti!
t:önceden güzel miydim??!
bunun gibi bir şey mi tam olarak kastettiğin anlamadım
-
axel rudi pell - broken heart , dinleyin intihar edin..
-
Wintersun - Death and the Healing
-
ya valla gizemcim aynen dedim ya saçmalık gülüyorum ççocuk gibiler ya :)
yaptıklarını anlatsam gülersin üzerinden 3ay geçmiş yani eski bir mevzuyu saçma sapan bir şekilde yeniden ortaya çıkarılması filan çok aptalca.. ayrılık ayrılıktır düşman olmak gerekse bile ilerde bu yaşadıklarına güleceğin için bence o zaman neden düşman gibi olduk diye üzüleceksin.
öğrendiğim ve doğruluğuna inandığım şudur
gidenin ardından üzülmeyeceksin, yanında olana da nasıl olsa gidecek gözüyle bakacaksın. :P:P
-
içinden geliyorsa de:D
dinlediğim müzik oldukça geniş bi yelpazeye sahip o yüzden ikisinin bi arada geçmesi saçma gelmiyor bana.
ayrı ayrı şarkılar olarak da show must go on'un otur bi sözlerini oku önce istersen müzik olmadan. ayrılık sonrası iyi gelir.
fade to black de zaten dibe vurmuş olduğun için bi de üstüne hayattan koparır sorgulamaya götürür herşeyi. o yüzden sakıncalı yani.
-
evet sana katılıyorum bende çilekeşten kürar diyorum
-
Erkekleri anlamak zor kızları anlamak imkansız ben bile çözemedim kendimi:9
Hayatım boyunca kimseye düşman gözüyle bakmadım bana uymayan bir şey, ama düşmanım yok mu var sağlık olsun ne yapalım:))
Şu üzülme olayına gelince insan aşıyor bunları zamanla ne biliyim ya herşey geçici ne diye kendimizi yıpratıyoruz ki boşuna neyse bunlar burda konuşulacak şeyler değil:P
Valla ben değil yanında olana gidicek gözüyle bakmak gelene bile o gözle bakıyorum artık:))
he bir de ayrıldıktan sonra Cem Karaca_sende başını alıp gitme yi dinleyin gerçi gitme diyor o kısmı uymuyor ama şarkı müthiş:))
-
Yok sanırım kastı çirkin,dırdırcı ama buna da şükür durumları olabilir :Pp