-
=)=)
ben de seni seviyorum:p
-
Ne fiyatı ya, wasp, marduk, sepultura, ... gibi gruplar bir daha kaç kere gelirler Türkiye'ye?. Bence fiyat bahane, Türkiye'de ruh yok. İnsanlar ceplerinde milyarlık cep telefonları taşırken, her ay sigaraya tonla para verirken, internet cafelerde günlerini harcarken parasızlıktan şikayet etmeleri bana komik geliyor. Sonra da 'Türkiye'ye grup gelmeyor be kardeşim' diye çemkiriyorlar. Bar konserlerinin fiyatı uygun, ama yabancı bir grup gelmedikçe yerli gruplar hep boş sandalyelere çalıyorlar. Ayrıca da bilet fiyatlatı asla pahalı değil, çünkü aldıkları paranın karşılığını iyi bir ses sistemi, iyi bir makyaj ve harika sahne şovu olarak verirler.
-
Bilet fiyatları..........
-
Ben buldum bunlar büyük grup değil :)Metallica İron maiden vs .. gruplar gelse stadyum taşar :)
-
Hı hı...
-
Böyle sağlam gruplara sağlam dinleyici gider. Manga , Duman vs. konserine giden insanın WASP ile ne işi olsun?
-
evet o da doğru. birde bunun nedeni 18 yaş sınırı da olabilir. ayrıca da bilet parası olsun aile izni olsun şu olsun bu olsun.. bunları da hesaba katmak gerek. bu gün buraya blackmore's night gelse (bura dediğim ankara) en fazla heralde 100 kişi ancak gider sanırım. tabi bunun reklamınıda yapmak lazım. iyi sponsorlar ve güçlü reklamlarla ancak seyirciyi çekebilirsiniz. bir de türkiye artık festival ülkesi olmaya başladı ve tek gruplu konserlere ilgi hayli azaldı. festivallerin şu avantajı var. bir kaç "piyasa" grup ve bir kaç da özel grubu birlikte çıkartabiliyorsunuz. piyasa grup zaten festivali kaldırıyor. özel gruplarsa bundan da ayrıca yararlanıyor. buna en büyük örnek geçen sene ki rock'n coke denebilir. özel grup olarak apocalyptica diyelim. gerçi artık türkiye de onlarda piyasa gibi oldu ellere düştü ama o sırada sadece ilgi duyanların bildiği bi gruptu. zaten çoğu "piyasa" seyircisi ellerinde çellolarıyla çıkınca önce gülmüşlerdi. "bu ne ya böyle şey olur mu puahaha" şeklinde. neyse konumuza geri dönelim. bu sebeplerden artık tek grup konserlerine hem ilgi azaldı hemde esaslı seyircileri gidiyor sadece. esaslılarında esaslıları hatta. dediğim gibi 18 yaş aileden izin para ulaşım(gece geç bitince konser tabi)..
-
bilet fiyatı bahane. WASP konseri 40milyondu. WASP için bu fiyat çok ucuz.10milyona bilet satacak halleri yok. birde WASP konseri ertelendikten sonra 2.si iyi duyurulmadı diye düşünüyorum. buda organizasyonun hatası. afişler bile ertelenen konserle aynıydı.insanların dikkatini çekmedi.
yinede daha kalabalık olmalıydı. bu konserden sonra WASP bir daha gelmez Blackie'nin hayal kırıklığı yüzünden okunuyordu.
-
Evet fiyat bahane. Bir de bu adamlar '3 gün sonra türkiyede konser vericez' demiyolar ki, aylar öncesinden haberi çıkıyor, fiyat fazla bile olsa bikaç ayda insan kendine bir bilet parası çıkarır.
-
ben bizzat aile iznini aşıp rock konserine velisiyle gelen insanlar gördüm:P aslında güzel bir şey olabilir denemek lazım:)