-
Kill'em All albümünün kapağı öyle demiyor ama. Besteler Dave'in olabilir ama albüm kaydında Kirk çalmış. Hadi ondan vazgeçtim, albümde çalmamış olsa dahi konserlerde yüzlerce kez çaldı. Bu da yeterli bence.
-
Evet de Mustaigne 1983'te ayrılmadı mı metallica'dan? Kill'em All da 1982'de çıktı. Hammett geldiğinde Metallica turnedeydi diye biliyorum ben. Yanılıyorsam düzeltin...
Konser performansı sana yetiyorsa sorun da yok demektir. Bu konudaki düşüncelerimi yukarıda yazdım.
-
Bırak yetmeyi, asıl önemli olan konser performansıdır bence.
-
Bak bu kesinlikle doğru, çünkü çoğu gitarist konserde çalamayacağı şarkıları kaydediyor, konserde de resmen s.çıyor. Konser performansı çok önemli
Ama konu Hammett, ben de fikirlerimi belirttim. Beğenmiyorum ama keşke her beğenmediğim gitarist hammett kadar çalabilse...
-
Beğenmiyorum ama keşke her beğenmediğim gitarist hammett kadar çalabilse...
+1
Keşke (gerçi hayatta keşkelere yer yoktur ama), iyileri bu kadar kötünün arasından cımbızla çekmek zorunda kalmak yerine, iyi olanların içinden en iyileri çekip çıkartabileceğimiz gibi olsaydı müzik piyasası. Haklısın, Kirk süper değil, ama kötü de değil. Bence haksızlık etmemek lazım.
-
senden iyi çaldıkları kesin :)
-
aslında başka doğru ama konuya burdan bakılmamışki ...
-
Büyük otorite iyiki Malmsteen de kötü dememiş. Bunada şükür. Okadar kötü olsa yıllardır Metallica gibi bir gurupta gitar çaldırırlarmı adama.
-
mamsteen tektir alanında o kadar...
-
Birincisi Hammett kötü demedim zaten, ikincisi; o Metallica dediğin grup nasıl bir gruptur onu bana açıklayabilir misin, üçüncüsü; Hammett'e iyi gitarist diyecek kadar sığ görüşlü değilim, benim 'iyi gitarist' anlayışım Hammett'e bikaç beden büyük gelir. Hammett' iyi değil demek için bir otorite olmaya hiç gerek yok