-
Eric Clapton vıjır vıjır solo atıyor.Ve vıjır vıjır solo atan Cem Köksal'da hep aynı soloyu attığı için başarısız.Canlı izledim Batuhan'ı, gitar elektro gitardan ve kulağa hoş gelen melodilerden ibaret değildir, müzik bassların ve tizlerin birbiriyle değişken ritmler üzerinde oynamasıdır.Batuhan başarısız bir müzisyen bu açıdan.Ha hoşuna gider, ona asla karışamam, küçümseyecekte değilim, güzel şeyler çalıyor olabilir, ama bu onu iyi bir müzisyen yapmıyor.
-
zaten konuda iyi bir müzisyen olmakla ilgili değil. müzisyen olabilmek için gitar çalmak yetmiyor bence.
-
youtube dan zagaya basçıları hastalandığı için üç kişi çıktıklar programın videosunu bulabilirsin. hatta mahluk(harflerin yerleri değişik ya da fazla sayıda olabilir) da vardı o programda. harun dediğin adam o programda hem gitar hem davul çaldı. izlersen çaldığı akorları da bana çıkarıp yollar mısın?
-
:D komik...
-
adı üstünde malak :D ....
-
birgün trabzondayız festival ayağına bu tanga mı ne işte onlar gelmiş. bilmiyorum trabzon hani gelişmemiş, küçük şehir, diye mi sanki hiçkimse ibanez gitar görmemiş gibi her fırsatta kulakların üzerindeki ibanez yazısını gösteriyor. uyuz oldum. bir ara solo atacak oldu diğer elemanlar dinleniyo heralde susmuşlar. bu başladı işaret parmağını klavyede gezdirmeye. hani gitarı 7(5li akor basmak için başka parmağa hacet yok ya) telli ya bir de ibanez abawww. kendi kendine çalıyor zaten. bir de bu adam "artık davul diye birşey yok drum machine var" diyen bir adam. bu arada o grupta tek adam var o da davulcu (insaniyet bakımından da) artık gerisini siz düşünün.
-
kafası her daim guzel ıste elemanın abı
-
batuhan mı iyi gitarist değil?töbee...
-
Kesinlikle Yüksek Sadakat'ın gitaristi..
-
Kirk bir yerde ahanda bunu demişmiş tam olarak bilmiyorum...
james (rehabilitasyondan dönmüştür) : ben buraya 12de gelecem, 16da çıkacam ve ben yokken kimsenin oturup yeni bir şeyler çıkarmasını, çalışmasını istemiyorum kardeşim
kirk : ben geçtiğimiz 15 senedir böyle hissediyorum.
odadaki herkes konuşmaya devam etmektedir, kimse kirk' ü iplememiştir..
Boylece jamesin amacının ne oldugu anlasılmıştır...
Saygılar...