Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Çalamadığını Düşündüğünüz Gitarcı Var mı?

• musiclover • 7 Kasım 2006 03:10 • #516924
    katılıyorum..bu adam hiç gelişemedi kardeşim..bir adam gibi slap duyamadım bu adamdan..belki saçma ama hızı seviyorum..
  • baltalı ilah • 7 Kasım 2006 18:00 • #516948
    Adamın kendini geliştirmediği konusunda sanırım haklısınız. Ama Belki Hatfield izin vermiyor olabilirmi diyede düşünmekten kendimi alamıyorum. Ön planda kendisi kalmak istiyorda olabilir.
  • _one_ • 11 Kasım 2006 19:39 • #517146
    cobaın duyduguma gore gıtarının akorunu yapamıyormus...
  • sadecemüzik • 11 Kasım 2006 19:46 • #517150
    Belki Hatfield izin vermiyor olabilirmi diyede düşünmekten kendimi alamıyorum. Ön planda kendisi kalmak istiyorda olabilir.

Eğer Hammett bu yüzden geri planda duruyorsa, bıraksın müziği falan zaten. Müzik bir bütündür; ön plandaki, arka plandaki yoktur. Bu mantıkla müzik yapılmaz. Bu mantıkla müzisyen olmaya çalışanla hiç müzik yapılmaz. Eğer Hammett'ın gelişmediğini veya iyi bir gitarist olmadını düşünüyorsanız, bunun James'ten kaynaklandığı fikrini unutun öncelikle.
  • sadecemüzik • 11 Kasım 2006 19:46 • #517151
    Belki Hatfield izin vermiyor olabilirmi diyede düşünmekten kendimi alamıyorum. Ön planda kendisi kalmak istiyorda olabilir.

Eğer Hammett bu yüzden geri planda duruyorsa, bıraksın müziği falan zaten. Müzik bir bütündür; ön plandaki, arka plandaki yoktur. Bu mantıkla müzik yapılmaz. Bu mantıkla müzisyen olmaya çalışanla hiç müzik yapılmaz. Eğer Hammett'ın gelişmediğini veya iyi bir gitarist olmadını düşünüyorsanız, bunun James'ten kaynaklandığı fikrini unutun öncelikle.
  • _betrola_ • 11 Kasım 2006 20:10 • #517158
    =) yalan..
  • Necrophilliac • 12 Kasım 2006 10:30 • #517175
    Birisi Nejat'a kötü demiş.Valla geçen Eskişehir'de konserleri vardı, tapping de yaptı, sweep picking de, Bulutsuzluk Özlemi'nin müziğini de severim.Yani "çalamıyor"dan kastın teknik olaraksa büyük hatadasın.

Bence Cem Köksal çalamıyor, sweep tekniği güzel, ama soloları hep aynı gamdan.
  • ludingirra • 12 Kasım 2006 23:46 • #517196
    Nejat yavaşoğulları tabi ki çok iyi çalmıyor ama çalamıyor diyemeyiz adam ritm gitarist sonuçta, ayrıca solo attığıda oluyor. Zaten Beste yapacak kadar gitar bilgisi olduğu ortada.

ne fena durum ya Nejat görse bu yazılanları adam komplekse girer millet benim gitar çalabildiğimden emin değil diye neyse....
  • baltalı ilah • 14 Kasım 2006 00:34 • #517240
    Bende barışarock da izledim bana vasat geldi vasasıtın bile altında diyebilirim. Bilemiyorum gitardan senin beklentinle benimki farklı galiba. Ayrıca tapping yapmakta okadar zor değil iki gün çalış sende yaparsın.
  • pUnKeR • 14 Kasım 2006 03:37 • #517241
    ya sizin beklentiniz ne ki, hızlı vıjır vıjır solo atmakmı. o zaman eric lapton da gitar çalamıyor. bi numarası yok yani böyle veya bunun benzeri düşünürsen. bir arkadaşda duman gitaristi batuhan çalamıyor demiş. canlı izlemeni tavsiye ederim.