Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Kurban'ın Tekrar Birleşmesini İsteyen ,İstemeyen Herkese

• A Dead Castle • 5 Kasım 2006 01:27 • #516746
    Ben bişeyi çok merak ediyorum Kurbanın albümlerini dinledimde özellikle şu son SERT TERS albümünü kusra bakmayın ama bu grup birleşmese çok iyi olur gibime geliyor.Ben müzikten anlamıyormuyum neyim ama çok kötülermiş ben bu kadar bilmiyordum yani adamlar Sarı çizmeli mehmet ağayı coverlamışlar o kadar yaratıcılıktan uzaklarki artık yapıcak bişey kalmamış yosma diye bi şarkısını daha dinledim sonunda sildim son albümleri berbat ötesi gerçekten.Yani aksini düşünen varsa da bu konuda konuşmak istiyorum ben.Sevenleri KURBAN grubunun nesini seviyorlar ?
  • Black_Haze • 5 Kasım 2006 01:32 • #516747
    ben sadece sorma şarkısı seviyorum.diğer şarkılarının bazıları normal düzeyde bazıları kötü abartılacak bir şey yok o grupta..
  • karayansima • 5 Kasım 2006 01:37 • #516748
    sert albümü son albümleri değil ki!!
    evet arkadas dogru demiş bende her sarkısını sevmem ama
    sorma
    son söz
    yok
    ben
    ben değilim
    dur gitme
    gibi çok sağlam parçalarıda vardır
    birde bu sarkıları dene fikrin değisir
  • A Dead Castle • 5 Kasım 2006 01:40 • #516750
    Bilmiyorum bende mp3 var en son SERT gözüküyor o yüzden dedim.Takip ettiğim bi grup değil.Bu sitede özellikle çok fazla övülüyor bende bi dinliyim dedim önceki albümlerinide dinledim onlarda o kadar güzel değil ama olabilir.Ben anlamıyorum belki.
  • karayansima • 5 Kasım 2006 01:54 • #516751
    yoo bazı sarkıları gerçekten kötü (yalaka,yosma gibi)
    ben ilk albümünü 99 yılında almıstım baya mazisi var bende o yüzden severek dinlerim. su aralar o yıllara göre tarzım farklı olsada albüm koloksiyonu yaptıgım için o albümleride almıstım..
    dediğim gibi sana saydıgım sarkıları dinle onlar benim favorilerim
    ve inan gerçektende konser performansı olsun albüm içeriğindeki performanslar olsun çok kalielidir kurban...
  • sacredsoul • 5 Kasım 2006 03:32 • #516756
    deniz yılmaz gibi adamların desteklenmemesini anlamıyorum.. sahnede şarkı söylerken dilini koparacak kadar kendini veren bu işe adayan sanatçı zor bulunur..ayrıca yapılan en iyi cover albümlerden birini yaptılar..şimdikiler gibi amerikan özentiliği yoktu..özümüzü rock müzikle birleştiren ender bir gruptur kurban..makaradır..şaka gibidir..suludur cıvıktır..serttir..ama değerini anlayana tabi..harun tekin gibi herifler yükselirken açıkcası içim acıyor..ayrıca çok güzel bir albümle bitirdiler..Tanrılar kurban istiyor..heyyyy
  • Necrophilliac • 5 Kasım 2006 11:07 • #516760
    Sert Ters'te Hayvan, The Clash'in I faught the law'dan arak, hatta gerçekten tıpatıp aynısı..
  • M_M_M • 5 Kasım 2006 12:08 • #516763
    kim ne derse desin kurban kaar iyi bir grup tanımıyorum ben konserleride albümleride çoooookk iyidi bence ben hala büyük bir keyif alarak dinliyorum bütn albümleri

kurban'a kurban olayım hahah ;P
  • karayansima • 5 Kasım 2006 12:28 • #516771
    arak değil orjinal albüm iceregine bakarsan zaten orda sarkının kime ait oldugu yazıyor ve hakları alınmıs bir sarkı!!
  • EdiP • 5 Kasım 2006 12:41 • #516773
    şimdikiler gibi amerikan özentiliği yoktu..özümüzü rock müzikle birleştiren ender bir gruptur kurban..makaradır..şaka gibidir..suludur cıvıktır..serttir..

Kesinlikle katılıyorum. Eğer Türkçe(Anadolu) Rock diye birşey varsa bunu yapan Kurban'dır. Elden geçirdikleri şarkıların hepsinide bence başarı ile yapmışlardır.

Şöyle birşey var, Deniz ve Burak resmen birbirini tamamlayan iki adamdı. Ayrı ayrı Kurban kadar başarı elde edebilirler mi bilemiyorum, umuyorum... =)