-
heyytt kurbanı severim kimse laf edemez onlara tekrar birleşsinler ne olur..sanki
-
kurban gibisi var mı yaa allah aşkına adamlar hem geyik hem yapıyolar eylediriyolar müzikleri çoooook süper
kurbanı sevmeyen ölsün diyorum=)
-
sevmiyorum,sevmiycemde.
-
punk mı? punk tanımını bi gözden geçir istersen :)
-
seviceksin dedim:D
-
evet ben de onu d,iycektim sert-ters son albümleri değil...
bilgi sahibi olamdan fikir sahibi olmk bu osla gerek... :S :S
-
kurban sewılmezmı yaa.:)) evet sert-ters albumlerı son album degıldır arkadaslar son bı album daha yapılmıs yıne ye klıp cekılmıs ve ondan sonrada kurban adlı muhtesem grubumuz ne yazık kı dagılmıstırr..hep o burak yuzundenn...:DDtamam sustumm..:))
-
direk seni okuyup yazıyorum arkadaşım, evet bu işten anlıyosun. bi daha birleşmesinler. laf olsun albüm dolsun demişler paldır küldür kaydedip piyasaya sürmüşler. emek yok bi şeyy ok. bunların alayı fıssss
-
de gustibus et coloribus non est disputandum
latince bir söz bu. anlamı "zevkler ve renkler tartışılmaz". sanırım bu her şeyi açıklamaya yetiyor:-)
sevenide var sevmeyenide. melodisi hoş geliyor da olabilir kötü de. bu konu pek tartışılcak bir şey değil.
haa ancak dersen ki teknik açıdan kötüdür vesayire. yani öznel değil biraz daha nesnel olabilcek şeyleri tartışmak bana daha akıl karı gibi geliyor:-)
-
de gustibus et coloribus non est disputandum
iyide bız adamların tıplernı tartısmıyoruzkı yanı yaptıkları muzıkten bahsedıyoruz yani en azından ben bundan bahsedıyorum...