-
başlığı oku be kardeşim burası kurbanımın birleşmesini isteyenlerin toplaştığı bir yer seksendört nerden çıktı ayrıca sen seksendört ve kurbanı da bir tuttuğunu söleme sakın S:
-
ayayay yala bal ne seksendörtü be canım kardeşim benim be ah be canım... biraz işimiz var bizim senle yav, kurbanla seksendörtü kıyaslamak nike slipknotslave yazmak tezatlar, çelişkiler, ovv dertsiz başıma dert ya :) bu arada kurbanın ilk 2 albümü herkes tarafından sevilmeyebilir, hatta kötü olarak nitelendirilebilir ama son albüm gerçekten çok iyi a dead casttle abi son albümü dinlemeden karar verme, ben diğer albümleride severim ya iyi şarkılar var onlardada...
-
ya abı aklım almıyo slıpknot dınlıyen bı adam nasıl seksendortle kurbanı kıyaslayabılır...:?:?hıcmı muzıkten anlamıyosun bırı bana acıklama yapsın..:S:S
-
kurbannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn'aaaaaaaaaaaa kurbannnnnnnnnnnnnnnnnn lar burayaaa beeee
-
kurban ın ilk albümünü çok severdim, sorma yı hala dinlerim.. kusura bakmayın ama sırf piyasa kaygısıyla bi albüme 4 cover birden koyduktan sonra onlardan tiksinir oldum..
-
ama bu yınede seksendortle karsılastrılablır anlamına gelmıyo dımı?
-
muzikten anlayan insanlarla anlamayanlarınki bir olmaz muhakkak o yüzden anlayabiliyorum bugunun sıradan altarnatif gruplarıyla kurbanın kıyaslanmasını ama bir müzisyen olarak söylüyorum turkiyede bu kalitede alternatif hatta punk yapılmadı.
-
tesekkur ederım..):):)
-
rock müziğin içine türk motiflerini en iyi şekılde enjekte eden bence gelmıs gecmıs en iyi turk rock grubu dağılmasıyla bence bızım nesıl inanılmaz seyleri kacırdı
aletlerını çok iyi kullanan adamlar topluluğuydu
eleştirenler burak gıbı davul calsın deniz gibi sesini kullansın parcalardaki bas sleplerini atsınlarda öyle gelsinler
kurban>panik
-
canımm kurbanım benım gerce sımdı panıgı bastım bagrıma ama olsun..:):)