-
herkesin bildiği gibi burzumun haşarı çocuğu varg vikernes şuan hapiste.genelde edindiğim izlenim bu zat hakkında metal dünyasında hep bi ikiye bölünme olduğu.amacım kimseyle polemiğe girmek değil tabii.sadece bu adamın düşünce yapısı hakkında,yapmaya çalıştıkları,psikolojisi hakkında fikirlerinizi almak istiyorum.
Bu arada hapisten çıktığım zaman yapçağım ilk şey Dani Filth i öldürmek olacaktır diyen birisinin psikolojisi ne olabilirki??? =)))
-
ben cradle ve dimmu borgiri yok edeceğini biliyorum o adam sadece dani filth ile yetinmez :)
-
O sapığın hapisten çıkmasına bile karşıyım.
-
Varg'ı destekliyorum.
Dip not: Ya EMG 85 kardeş(kafiyeli)sen bu konuları nerden buluyorsun?
-
euronymous u öldürdüğü için ona minnettarım... mayhem grubuna nefretim yüzünden o adama sempati duyuyorum..o adamın düşünce yapısı ise yok abi...düşünmüyor o yapıyor yani beyniyle bedeni eş zamanlı çalışıyor.. şimdi hapiste bedeni çalışmadığı için biriktiriyor bence sabredin 2017 efsane geri dönecek çivici varg
EMG 85 kardeş(kafiyeli)
Hastasınız Siz Abi...
-
Bir insanı öldürdüğü için ona minnettarsın ?
Yazık , valla yazık , billa yazık ...
-
sen ismail yk öldürülse minnettar kalmaz mısın?
-
Peki ya birgün birisi senden nefret ederse... Seni öldürmesini ister miydin?
-
Niye minnettar kalayım arkadaşım? Tamam adamın müziği benim zerre kadar ilgimi çekmiyor , peki bu adam öldürülse mutlu olmam mı gerekiyor bunun için? Belki iyi bir müzisyen değil , belki senin sevdiğin tipte biri de değil , ama önemli olan insan olması.Senin sahip olduğun anne gibi bir tane de onda var. Aynısından Euronymous'ta da vardı.Bunlar sana hiç bir şey ifade etmiyor mu?
Bu ne saçma bir bakış açısıdır. Lütfen mantıklı ol biraz. İnsanlık çürümesin ya...
-
ya siz de espri yaptık adam sonuçta ölmeyecek ben dedim diye ya... sizi de boş bırakmaya gelmiyor..