-
gönül rahatlığıyla evine döner ona da bu yakışır
Ne kadar ayıp. Ne kadar aşşağılık bir düşünce. Hiçkimsenin, ne sebeple olursa olsun, başkasının yaşama hakkını elinden almak gibi bir insiyatifi yoktur, olamaz. Siz yakında töre cinayetlerini de meşru ilan edersiniz. Bu dünyanın başına ne geliyorsa sizin gibiler yüzünden geliyor. Buna ilkel bir düşünce bile demek istemiyorum.
varg black metalin öncü koruyucularından biri...
Öncülükten ve koruyuculuktan anladığınız buysa yazıklar olsun size! Daha ne diyeyim.
-
ya kardeşim ne gaza gelen insanlarsınız black metalle biraz alakan olsaydı dedigimin dalga oldugunu anlardın vatan haini yap hadi beni hayret ya
-
Sözlerinden dalga manası çıkaramadım.
-
çıkaramazsın çünkü gordugum kadarıyla varg hakkında bi bilgin yok ve foruma yazıyosun tabi cıkarmazsın ve bana bi sey bilmedigin halde hakaret edebiliyosun bence yarına donmuş olursun
-
Bir şey bilmediğimi söyleyrek sen de aynı şeyi yapıyorsun, ki Varg hakkında bilgi sahibiyim. Olmasam bile bu kadar yazılandan sonra olurdum. Ama sen benim hakkımda hiçbir şey bilmiyorsun. Senle bu anlamsız ve saçma polemiğe de devam etmeyeceğim. Ne istersen yaz.
-
ya sertap erener lirigi ekleyen ve mozarttan bahseden birinin vargla ilgilenmesi ne kadar inandırıcı başka da bi sey demiyorum mozarttan bahsedip black topiğine mesaj yazanlarda varmış daha neler göreceğim acaba ??
-
Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var
A Dead Castle;
Haçlı seferlerine Paganistleri alıyorlar mı?Veya satanistleri?
-
kimseyi küçümsemedim sadece klasik muzik dinleyen bi kişinin black metalle bağlantısını anlamadığımı belirttim anlayana
-
astoldby_me arkadaşım mesajı biraz daha dikkatli oku istersen kimseyle dalga falan geçilmek istenmiyor.. ayrıca o yazık bee yazısı asıl seni yazık bee denecek konuma düşürüyo..
-
Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var
E o zaman biz Avusturalyalılarla da savaştık, 1. Dünya Savaşı'nda, hadi Avusturalyalılarla da polemiğe girelim.
Güzel kardeşim, tam dediğin gibi, haçlılarla savaştık biz, İskandinavlarla değil, bunun sebepleri de açık; siyasal, ekonomik ve dini nedenler: Orada olay fakir Avrupalıların zengin Asyalıların zenginliklerini elde etme hayalleri, Anadolu'nun konumu ve de (en önemlisi) Kudüs'ün müslüman yönetiminde olması idi. Yani İskandinav ırkı ile hiçbir alakası yok.