Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Varg Vikernes

  • rubber soul • 17 Aralık 2006 22:59 • #519122
    Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var

    Konumuz müzik.Sapmayalım.Haçlı seferleri,işgaller vs..alakasız konular bunlar.
  • Aria GalaCtiCa • 17 Aralık 2006 23:14 • #519123
    Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var

    Doğru haklısın. Ucu müziğe dokunsa da konu fazla dağıldı. Ama şu konuda müzikal anlamda söylenecek pek fazla bişey de yok. Adamın birisi Türkler Anadolu'yu boşaltsın demiş tüm tartışma da bunun üzerine; olayın müzikle tek alakası bunu diyenin bi müzisyen olması. Bu bağlantı müzik tartışmak için fazla zayıf. Kanuni'nin Viyana'yı kuşatmaya giderken bandonun çaldığı müzik tartışılmaz bunun üzerine, elbette; Anadolu'yu nasıl aldığımız, vermeyeceğimiz.... falan konuşulur. Haklı olduğun nokta bunun yapılması gereken yer bir müzik forumu olmamalı.

    Dediğim gibi, bu başlık altındaa müzikal olarak söylenecek pek fazla bişey yok. O zaman napalım? Susalım. Ben de susuyorum.
  • fizban • 18 Aralık 2006 01:59 • #519130
    Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var

    +1
    koparrrrrrr!!!
    bu arada hunluları mı düşünsek bu konuda:-))
  • fizban • 18 Aralık 2006 02:01 • #519132
    Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var

    önce tanrı için savaştığmızı düşünüyordum.. ama sonra sadece toprak ve şan için savaştığımızı anladım.. utanmıştım..

    haçlı seferlerine katılan bir şovalyeden itiraflar..

    bu konuda cennetin krallığını izlemenizi tavsiye ederim ayrıca belirteyim;-)

    ayrıca bir de sonunda ki mesaj çok güzeldi. filmin bitiminde kudüs işte müslümanların eline geçer ve ingiltere kralı richard geri fethetmeye gider...
    son söz filmde: yaklaşık 1000 yıl geçmesine rağmen cennetin krallığında(kudüs)(cennetin krallığı hani 3 dininde kutsal yeri olduğu için) barış en zor bulunan şey.


    ayrıca müzikle de ilgili olsun. filmin müzikleri harikadır. harry grekson williams imzalı. özellikle yurdum gothic severlerine burdan duyurur ve selam ederim..(özelliklede crusaders)

    ayrıca konuyla ilgili olarakda . varg ın o görüşü yeni değil bundan 2 sene önce belirtmişti de bizim camimi yaksak acaba diyen blackçilerimizin bi titiremişlerdi.. ehehe aklıma geldikçe gülerim..(acısından...)
  • fizban • 18 Aralık 2006 02:09 • #519133
    ya sertap erener lirigi ekleyen ve mozarttan bahseden birinin vargla ilgilenmesi ne kadar inandırıcı başka da bi sey demiyorum mozarttan bahsedip black topiğine mesaj yazanlarda varmış daha neler göreceğim acaba ??


    neden klasik müzik dinleyen ve ya da pop müzik dinleyen biri black metal dinleyemez diye bi kural mı var? ya da black metal hakkında bir şey bilmez diye?
    biraz kalıplarda sıyrılalım artık lütfen! belli ideolojilere saplanıp kalmayalım...
  • fizban • 18 Aralık 2006 02:14 • #519134
    kimseyi küçümsemedim sadece klasik muzik dinleyen bi kişinin black metalle bağlantısını anlamadığımı belirttim anlayana


    bu arada ayrıca belirteyim(gerçi pek black sayılmaz ama) cradle of filthin alt yapısı armonik yapılıdır. yani klasik müzikten gelmedir. dimmu borgir de aynı şekilde. burzum ve ya mayheme gelcek olursak. onlar her ne kadar gam üzerinden gitsede kullandıkları norweç halk müziğine özgü gamları zaten zamanının mediaval müziğinin de kökünü oluşturur. bunu da ayrıca belirteyim.
    bu arada bi çok black dinleyen arkadaşım var. ayrıca black yapan 2 grupta çalan biriside olarak şunu söyleyim. hepimizin klasik müzik dinleriz.
    hatta konserlerimizede bekleriz. senin için bi freezing moon çalarız söyleriz kafa sallarız.
    yeter ki belli kalıplara saplanıp kalmayalım. biraz görüşümüzü açalım ve bunu dinleyen bunu dinlemez mantığından uzaklaşalım ama dimi:-)
  • metalikmanyak • 18 Aralık 2006 09:46 • #519139
    zaten o da klasik ve pop dinleyenler black dinleyemez demiyo.. sadece olayın garipliğine ve inandırıcılığına değinmiş
  • linde_ • 18 Aralık 2006 14:17 • #519150
    sadece düzgün okuyun diyorum her yazdığıma kılıf hazırlamayın
  • -jackal_musty- • 18 Aralık 2006 20:57 • #519171
    her topicte neden konu dışına çıkılıyor anlamıyorum.

    60-70 vs. mesajın konuyla ilgili olduğu bir topic varsa biri söylesin.özledim öyle topicleri.
  • A Dead Castle • 19 Aralık 2006 21:03 • #519209
    Varg Vikernes hakkında kötü haberlerim var

    Haçlı seferleri yapıldığında norveçteki dini inanışlara bakarmısın güzel arkadaşım lütfen.Bilip bilmeden konuşuyorlar ya insan kafayı yiyor.