Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rakı balık yapılırken dinlenebilecek müzikler neler olabilir?

• M_M_M • 6 Ocak 2007 23:59 • #520298
    ibrahim tatlıses - mutlu ol yeter
    off ne iyi olur beaa çak o zaman çak çak hahaha :)
  • SAUBER • 9 Ocak 2007 01:01 • #520428
    hö...? allah allah...rakı balık... rakı içip yanında balık tüketmektir... bunu nerelere bağladın yahu...rakı balık yapmak için yılda şu kadar balık yemeliyiz diye bi kota mı var alala...yoo balığı mangal da yaparsın neden..istediğin gibi yersin istersen çiğ ye japonlar gibi ne bileyim.. rakı balık sadece rakı içip balık yemek değildir.. yanında muhabbeti olur...müziği olur...eski günler yad edilir...ayrıca bu işi her akşam yaptığın zaman ne anlamı kalır... nadiren yağacaksın ki değeri daha büyük olsun gözünde.. daha zevkle yap di mi..ayrıca o kadar zengin değiliz..:))
    ne anlatmaya çalıştın gerçekten anlamadım ama var ya..:)
  • TaNZa • 9 Ocak 2007 13:45 • #520429
    black metal
  • dawn_ • 11 Ocak 2007 17:25 • #520473
    duman derim arkadaş süper efkar yapılıyo kesinlikle=)
  • she is my sin • 12 Ocak 2007 06:04 • #520488
    rakı balık ve anathema yazılmış ee yuhh diyorum yuhhh..nasıl bir bünye bu balığın yanında süt ürünleride tüketir bu arkadaş..halk müziğinde pogo yapmaya benziyor..bir meyhanede anathema çalarken bıyıklı bıyıklı heriflerin efkarlandığını düşünüyorumda..lost control be koç heytttt:p
  • camaron • 12 Ocak 2007 20:55 • #520507
    kim ne derse desin türk sanat müziği şart rakıbalıkta ve bununda bence kralı en iyi söyleyeni bülent ersoy abicim..o nasıl bir sestir..akşam oldu hüzünlendim ben yine,söyleyemem derdimi,veda busesi,ömrümüzün son demi,bu akşam bütün meyhaneleri dolaştım,...vs'ler ilaç gibi gelicektir
  • PunKursaD • 18 Ocak 2007 11:17 • #520752
    yok kutu kutu pense :)