Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down'a TÜRK'TEN cevap

• latex---freak • 13 Aralık 2006 18:00 • #518866
    kesin bk gibi şarkılardır hepsi.adamlar bir kaç anti-soadın dikkatini çekip ÖN PLANA ÇIKMAK istiyorlar.taviz vermeyin bence.
    YAŞASIN SOAD KARDEŞLİĞİ'!'!!!!!
  • rockci_kiz • 13 Aralık 2006 22:11 • #518880
    kesin bk gibi şarkılardır

dinledimmi sarkilari????

YAŞASIN SOAD KARDEŞLİĞİ'!'!!!!!

buna bisi diyemicem
  • latex---freak • 15 Aralık 2006 18:37 • #518995
    YAŞASIN SOAD KARDEŞLİĞİNE BİR ŞEY DEME ZATEN GEREK YOK!!!
    o mesajı yazdığım zaman dinlememiştim ama şarkı sözünü okudum biraz önce. buram buram milliyetçilik,ırkçılık,seviyesizlik kokuyo.ayrıca kimsenin orhan pamuğa laf etmeye hakkı yok.
  • Soulforger • 15 Aralık 2006 19:01 • #518996
    Şimdi yapabildiğim kadar seviyeli yazmaya çalışacağım hissettiklerimi sana karşı.

Böyle gergin bir ortamda , böyle uç açıklamalar yapmak öküzlüktür. Aslında bu hissettiklerimin en ufak bir kısmını bile açıklamıyor.

Orhan Pamuk'un da canı cehenneme . Kitap yazıp kendi işini yapsın o , tarihçilerin işine burnunu sokmasın.
  • CRN_CRN_ME • 15 Aralık 2006 20:20 • #518997
    en sonunda birşeyler yapılması gerekiyordu....tebrik ederim onları..helal olsun...
  • syarar • 15 Aralık 2006 22:00 • #519001
    ya size ne ki system den onlar müzik grubu beğenmeyen dinlemez ermeniler onları çok seviyor(dur)... siz onları niye sallıyorsunuz ki.. ayrıca orhan pamuk da nerden çıktı?? size ne ondan kim ne isterse yapar bu ülkede...burası bu konuların platform değil ayrıca system i sevenleri düşman görüyorsunuz bu bence onların yaptığından aşağı kalır değil..ayrıca zincir üyesi olarak aynı zincirin birer halkası olduğumuzu hatırlatıp seviyenizi daha yukarılara taşımanızı tavsiye ederim
  • rockci_kiz • 15 Aralık 2006 22:03 • #519002
    system bi müzik grubuyumus tamam bizde biliyoruz bunu ama tamam muzikde politikada olmasi gerek düsüncelerini filan yansitman gerek filan ama kardesim onlar düsüncemi yansitiyor resmen sucluyolar müzigine bisi deyen yok birtek sözlere ve kendilerine bunu anlayanda yok sanirim
  • syarar • 15 Aralık 2006 22:09 • #519003
    sanırım bana cevap attın.. suçlasınlar küfür etsinler yapacak birşey yok çünkü sonuçta müzik alıcısı var..ama tepki vereceksen de dinleme olur biter... ha karşılık vereceğim diyorsan tamam işte süper yol bu..hem reklamını yaparsın hem de işi bitirirsin olur.. ama küfür etmek ya da hakaret etmek buralarda olmaz ben bunu anlatmaya çalışıyorum kim olursa olsun..yani systemin türk fanları olması gayet doğal kimse kimseye karışamaz ve öküz diyemez... hoş karşılarsın ya da karşlamazsın o sana bağlı..yani saygı meselesi..
  • Drive-MAN • 15 Aralık 2006 22:23 • #519006
    ıyımıs abı
  • Soulforger • 16 Aralık 2006 00:06 • #519012
    seviyenizi daha yukarılara taşımanızı tavsiye ederim

Bana bak arkadaş , ben zinciri böyleyken aldım , böyle de devam ederim , benim karakterim sabittir , zincir yüzünden değişmez , uymazsam zincirim alınır , seviyeme de laf edermezsin. Bu bir...

İkincisi , isteyen istediğini dinlesin , umrumda değil , kaldı ki en yakın arkadaşlarımdan biri ermeni ve SOAD hastası. Ama bunun tartışmasının yapıldığı , insanların kavga ettiği forumlarda uç noktada belirtmiyor bu hayranlığını. İnsanların sinirini bozmaya gereksinim olmadığını biliyor. Ayrıca bu forumda o grubu bu güne kadar en çok savunanlardan biri oldum bu güne kadar , sevmediğim halde. O yüzden seviyeme laf atmak yerine önce ne anlatmak istediğimi anla.

Üç , kendin ol.