-
klibi hayranları yapmıs olabilir tamamda ya sarkı systemin degilmi sarkıda yalancı katil demiyomu bu herifler sarkının sözlerinden bunu atatürke söyledigi bariz belli oluyor azıcık beyni olan insan bile bunu anlar eskiden bende severdim ama bu adamlar müzige politik görüslerini karıstırıyolar üstelik daha dogru dürüst arastırmadan sırf kendi atalarının yazdıkları sahte tarihle kurtulus savasıda dokturun ayaga kalkarsan ölürsün demesine ragmen gözünü kırpmadan savasa giden atamızın suan aldıgımız her nefesi onu borclu oldugumuz atamızı katillikle yalancılıkla sucluyolar üstelik bunu bütün dünyaya duyuruyolar tamam dinleyebilirsiniz müzige saygım var ama lütfen bu ucuz grubu savunmayın eger atalarmıza birazcık saygınız varsa savunmayın ve unutmayın suan varsak bu onların sayesindedir
-
yurtdısında yasadıgım sürede soad fanı ergen amerikalı çocukların ırkçı yaklaşımlarıyla karşı karşıya kalmama sebep olmuş, 13 yaşında kendini tarih profesörü zanneden çocukların içli dışlı olduğu beyhude müzik grubu (!)artık müzikal olarak bir parça kendilerini tekrar ettikleri için, farklı kalıplar yaratamadıkları için, kendilerine özgü armoni kalıbından kurtulamadıkları için, hala aynı 80ler metal rifflerini ısıtıp ısıtıp yeniden kullandıkları için gündemden düşmek üzere olan, fakat stratejik bir hamleyle politikaya sıçrayan ve güncelliğini korumaya çalışan 4 zavallı müzik adamından kurulan grup.. şimdi hiç kimse çıkıp bana lölö yapmasın.. adamlar aptal da değil belli ki zeki, böyle birşey yapıp gündemde kalabilmeyi akıl ettiklerine göre aptal olmadıkları yeterince belli oluyor.. bunlara tepki göstermemek lazım aslında, tepki gösterdikçe muhatap olunur, onların seviyesine inilir.. bırakın istedikleri kadar kıçlarını yırtsınlar, fatso amerikan obez gençliği de istediği pankartı açsın, siz burdan bakıp sırıtın sadece, nasılsa bir yerden sonra bunun da modası geçecek..
-
İyi ama bu adamlar sadece daha yeni göze batmaya başladı.Zamanında PLUCK'ı da yaptılar.Şimdi de bunu yapıyorlar.Yeni bir şey değil ki bu...
-
yanlis mucadele veriyoruz sanki bu mucadeleden cok savunmaya benziyo adamlar bisi diyo biz hayir o sensin diyoruz :S bu durum rahatsiz edici turkiyedeki yayinlara ulasmayi deneyebiliriz mesela aramizda ogrenciler falan hocalarindan yardim isteyebilir bu konuda birlikten guc digar
ve ilave olarak bu durum savasilacak bir durum degil sadece acikliga cikarilmasi gereken bir durum ve bizim topraklarimizda yasayan ermeniler oldugunu unutmayalim yanimizda olanlari kirmayalim :D
birlik dolu gunler
-
yuhh yaa.. arkadşlar uzanamadığımz ciğere mundar demekten başka bişey değil bu! utanamasaınz o şarkıları benden çaldı diceksinz..
-
arkadaşlar madem soad adlı MÜZİK grubunun yediği bklar bu MÜZİK forumunda konuşulmayacak, izninizle ben bu konuyu TBMM'ye tşıyacağım. siyasetçi arkadaşlarla bi referandum yoluna gidicem. sayın baykal ve sayın başbakan eminim(!) türk gençliğini bu soad sorunsalından kurtaracaktır. hadi siz gidin müzik konuşun tartışın kavga etmeyin arkadaşlar, hadi bakim kardeş kardeş :)))
-
hepiniz çok saf ve boşsunuz.boom!!!şarkısını dinlemediniz heralde AMERİKAda slogan oldu bu şarkı Amerikan vatandaşlığından atılma riskleri varken adamlar kalkıp BUSH'a küfür ederek ve dalga geçerek mesaj veriyorlar.ve bu adamlar yine sizin diğer piyasa gruplarınız gibi dikkat çekmek yerine aç ve yoksul insanları doyurmak için mücadele veriyorlar.ONLAR HER ZAMAN HAKSIZLIĞIN KARŞISINDALAR.VE SİZ BUNU YEDİREMİYOR VE GÖREMİYORSUNUZ!!!!
-
ve artık yoruldum,forumlara mesaj yazmaktan
-
Onların hepsi göz boyama. Kandırmışlar seni.
-
bence SOAD gibi bir topluluğa en güzel cevaptır..