Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down'a TÜRK'TEN cevap

• syarar • 17 Aralık 2006 17:30 • #519094
    ne olursa olsun aynı kefede bence ikisi de müzik grubu... kimse onlara ya da onları sevenlere hakaret edemez..özgürce dile getirilmesini engelleyemez...ayrıca demagoji yapan biri yok.. daha önde de kendin ol demiştin bence demoagoji yapan sensin..
  • Soulforger • 17 Aralık 2006 17:34 • #519095
    Ya arkadaşım algılamanda bir sorun mu var , yoksa bilerek sinir etmeye mi uğraşıyorsun? İkisi de müzik grubu evet , ama müzikal açıdan laf mı atıldı da bunu söylüyorsun? SOAD'ın politik açıdan şu anda durduğu noktayı göremiyor musun? Bu sitede bunu sallamayan insanlar olduğu kadar , karşısında olan insanlar da var. Böyle bir ortamda uç noktada böyle bas bas bağırmak konusunda yaptım o yorumu ve hala arkasındayım. En basit haliyle anlattım. Hala kalkıp ikisi de müzik yapıyor dersen ve hala manga ile onları bir tutarsan artık gülmeye başlarım ben , kusura bakma.
  • uzmania • 17 Aralık 2006 18:28 • #519105
    bu izledklerimden biri mi bilmem ama dharma-no mercy dışında hoşuma giden bi parça yok soad karşıtları arasında.ne yazık ki şöyle adam gibi bir grubumuz (ünlü olup tutulanlardan kastım) bunlara bir cevap vermiyor:(
  • Soulforger • 17 Aralık 2006 19:07 • #519109
    Bak kardeşim önce şunu anla , iyi anla , tekrar tekrar oku : YAPTIĞIN HAREKET ÖKÜZLÜKTÜR DEDİM!!! Öküzsün demedim sana , yaptığın bir hareket tüm karakterini belirlemez. Allah aşkına beyninizle düşünün! Bu bir...

İkincisi de , madem dediğin şeyler var , yaz onları buraya , ya da link ver , aydınlansın "benim gibiler" de.
  • syarar • 18 Aralık 2006 00:50 • #519126
    bak ne güzel söyledin politik görüş burası politika sitesi değil müzik sitesi burada sadece müzik tartışılır müziğin konuları değil çünkü müziğin konusu herşeydir öyle olursa burası berbat bir hal alır... anlatabiliyor muyum...
    tepkiyi gidip politik bir sitede müzikal yorumu burada vermeliyiz..ben hala- bu sitede- yer olarak bir tutuyorum ikisini de... gülmek iyidir :)))
  • HereticSlave • 18 Aralık 2006 01:40 • #519128
    çok kolay dolduruşa geliyosunuz..
  • musiclover • 18 Aralık 2006 01:59 • #519131
    bak genç sen bu heriflerin şarkı sözlerini doğru okuduğuna emin misin?Eğer Türk'sen sana moron diyen aşağılayan bir adamın fanı olmazsın..Değilsen bana hakaret eden bu adamı benim yanımda savunamazsın..çünkü seni dövmekten beter ederim..Al kardeşlerini de uzakta yaşa..(ben objektif biri değilim!maalesef çok fazla olmaya çalıştım,sürdüremedim..)
  • latex---freak • 18 Aralık 2006 17:45 • #519161
    ya ne demek seni dövmekten beter eterim.doğru düzgün konuş!!!!ben de çok güzel tehdit ederim ama onun yerine kalkmış senle mantıklı şeyler konuşuyorum.savunuyorum SOAD'ı ve ATATÜRK'E HAKARET FALAN YOK.biraz araştırın ya ,ne söylense inanıyosunuz.
    Bu arada kalkıp radikal gazetesinin arşivinden serj tankianın demecini bulamam(biraz zor olur) kendiniz bulun.
    Ama diğer linkleri atıcam.
  • sadecemüzik • 18 Aralık 2006 18:00 • #519163
    burada sadece müzik tartışılır

Konu ben miyim? Peki, tartışın bakalım. :)) (İğrenç olduğunu biliyorum, maksat ortam fazla gerilmesin. ;))
  • _one_ • 30 Aralık 2006 20:30 • #519854
    garaj'ın delisin sen mısın?