Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

system of a down'a TÜRK'TEN cevap

• Soulforger • 16 Aralık 2006 00:09 • #519013
    systemin türk fanları olması gayet doğal kimse kimseye karışamaz ve öküz diyemez...

Bak burada da yazmışsın , tekrar ediyorum , bak bakayım o cümleyi tekrar oku , hala SOAD'ı sevenlere öküz dediğimi düşünüyorsan sana diyecek tek bir lafım daha yok. Dediğim şeyi anlamaya çalış.
  • ReigN13 • 16 Aralık 2006 02:50 • #519024
    magazinlerde bir müzisyenin özel hayatını,ne zaman kiminle çıkmış,ne zaman kiminle ayrılmış durumlarını takip eden zihniyetle ,yine müzisyenlerin siyasi görüşlerini takip eden zihniyeti tamamiyle aynı buluyorum.müzisyenlere müziğiyle bakalım lütfen.
  • donald_cobain • 16 Aralık 2006 04:47 • #519026
    systemin yaptığının aynısını bizlerde soykırım iddalarını kabul etmeyerek yapıyoruz yani systemin yaptığı yanlışta bizim burda yaptığımız doğru mu sanki? soykırım yapılıp yapılmadığına tarafsız tarihçiler karar verirler ve tarihi bilgiler ışığında kararlar alırlar milliyetçi duygularla ya da politik amaçlarla karar almazlar türkiyedeki basında ve okullarda nasıl soykırımın yalan olduğu öğretiliyorsa onlarda da soykırımın gerçek olduğu anlatılıyor sonuçta kin duymaları doğal türklerinde pek doğru tarih yargıları olduğunu söyleyemeyiz ben şahsen ortaokula kadar 1. dünya savaşında aslında kazanıp müttefiklerimiz yenildiği için "yenik sayıldığımızı" sanıyordum herşeyi silin soykırım dogruysa eğer "fransa" devlet yöneticisinin söylediği gibi;
    |babaların yaptıkları suçlar yüzünden oğullar özür dilemez|
    dipnot: soadın müzikal anlamda yapptıkları gerçekten etkileici keşke türkiyedende o kalitede gruplar çıksa..
    dipnotun notu: abi harbiden ne kadar çok soad konuşuluyor bu forumda fanlarından daha çok burdakiler gündeme getiriyorlar adamları.........
  • ZIMBA SAKAL • 16 Aralık 2006 09:56 • #519027
    ben nete sadece haftada 1 kez girebiliyorum o yüzden geç cevap verdim özür dilerim

diycem şudur anamıza bacımıza bizim yaşamımız için gözlerini kırpmadan ölüme giden atalarımıza metal müzikle küfreden birilerini dinlemektense hip hopcu olurum daha iyi ama ben onları dinlemem çünkü ben türk metalcisiyim yabancı metalde elbette dinliyorum ve çalıyorum ama adam gibi adam olanlara müziği bu işlere katanları asla dinlemem ama şöyle biş durum var onlar böyle yaparsa bizde böyle bişi yaparız bu zamana kadar yapılmadı sabredildi ama artık bişiler yapılmalı bece

ayrıca ''müziği bu işe karıştırmayın yaşlasın system kardeşliği'' bunu söyleyen vatandaşa şunu söylemek isterim bu işi müziğe bulaştıran bizmiyiz yoksa system of a down ve soykırımı idda edenlermi bi düşünmeni isterim

system güzel müzik yapıyo ama bunuda bizim sayemizde yapıyo eyer dikkatli dinlerseniz yaptıkları müziklerin %90'ı türk müziğinden esinlenme
  • syarar • 16 Aralık 2006 14:31 • #519039
    kim hayranlığını ne dilde ne kadar uç noktalarda dile getirirse getirsin karışmak hata olur çünkü zevk meselesi... yani manga hayranlığını nasıl dile getirebiliyorsa burada SOAD ı da dile getirebilmeli.. uç nokta filan.. yazana kalmış ama tepki alamaz.. çünkü zevk sonuçta..ayrıca niye kendin ol yazdın anlayamadım...
  • syarar • 16 Aralık 2006 14:33 • #519040
    ((hala SOAD'ı sevenlere öküz dediğimi düşünüyorsan))
    (bu firefox alıntı yapmıyo)

hayır öyle düşünmüyorum bu forumda kimse kimseye öküz diyemez diyorum..ne olursa olsun..
  • syarar • 16 Aralık 2006 14:33 • #519041
    BU MESAJ YALNIŞLIKLA İKİ KEZ GÖNDERİLEN MESAJIN İKİNCİSİDİR :))
  • ReigN13 • 16 Aralık 2006 23:52 • #519059
    eğer politikayı karıştırıosak müziğe,birço grubu dinlememiz lazım dünyada.soad birçok gruptan siyasi görüşünü açık açık belli eden sadece biri.
  • latex---freak • 17 Aralık 2006 12:59 • #519076
    Bence müzik bir çok duygu ve görüşü dile getirmemiz için vesile.politaka ve siyaset bunlarda dahil olmak üzere.orta da Atatürk'e yapılan bir hakaret olsa ilk ben karşı çıkarım.ama yok.onların hepsi yalandan ibaret ben koyu bir SOAD fanıyım.ve onlarla ilgili olan her şeyi biliyorum.siz ise sadece bildiğinizi sanıyosunuz.Abi gidin biraz SOAD röportajı okuyun yorumlarını kendi ağızlarından dinleyin resmi sitelerini okuyun SERJ TANKİAN'ın Radikal gazetesinde verdiği demeçi okuyun.Ben hepsini yaptım da burda sizin tabirinizle öküz olarak konuşuyorum.sizin yaptığınız gibi bir kaç sapma sapan siteden izlediğim klip ve yalan haberlerle yetinmiyorum.
    (bu arada bana öküz diyen arkadaşa bir şey demiyorum,takmıyorum çünkü.Sizin gibilerden her yerde var)
  • Soulforger • 17 Aralık 2006 17:27 • #519093
    Ya sen nasıl olur da bu iki grubu şu durumda aynı kefeye koyarsın? Manga siyaset konusunda bu kadar kavga çıkaran bir grup mu? Demogaji yapma.