-
yine söylemişsin söyliceni daha ne diyelim sana yaff baltalı ilah alışcaz artık sanada :)
-
bence mesajı silincek:Dgeyik unsuru taşıyo..
-
ben anlamıyorum artık napalım böyle kabul etcez baltalıyı :))
-
kurban eskisinden iyi olucak.yani ben buna inanıyorum zaten onlar ne zaman kötü oldu ki???=)=)
-
güzel olur
-
Tabi ki mükemmel ve harika ötesi olacaklar bu kesindir! M_M_M kardese kesinlikle katiliyorum yani bende kac gece dua ettim ve nihayet dualarim kabul oldu! gecen kurban logolari ciziyordum aniden bu haberi aldim yani sevincimden dört köse oldum resmen! hayatimda bu kadar sevindigimi hatirliyamioyrum!bu ses biter mi ??? BITMEZ BU SES ASLA DIYE BIR CEVABIN GELMESI cok gurur verici birsey tüm Kurbancilar icin ve özellikle benim icin! grubun tüm elemanlarina burdan sonsuz tesekkürlerimi iletmek istiyorum ve basarili olacaklarindan eminim!
-
sen kurbandan anlamiyorsan bu senin sorunundur ne yazikki hala kalitenin nerde oldugunu görmeyen kardeslerde var, neyseki sizin icinde dua ederim ,belki sizde anlarsiniz sonunda BU SESIN BITMEYECEGINI VE KURBANIN SIRA DISI BIR GRUP OLDUGUNU!
KuRBAnin degerini bilmek lazim ve kurbani anlamak herkeze düsmez zaten ;)
-
sanki daginikken daha bi efsanelerdi ama ben efsaneden çok canli hallerini istiyorum tabi ki...
-
bakalım zaman gösterecek hele yeni bi konserlerini versinler.
-
bitmez dostum bu ses demek ki omuz omuza daha çok konser var önümüzde gideceğimiz o zaman kurbancılar nereye gider kurbancılar konsere gider
KURBAN'A KURBAN