Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Herkesin Bildiği Gibi Özenti Gençlik Oldukça Fazla

• A Dead Castle • 21 Ocak 2007 02:20 • #520977
    Arkadaşlar Herkesin Bildiği Gibi Özenti Gençlik Oldukça Fazla.Hatta Birara Bu Gençlik Rapçi Olma İsteğiyle Yanıp Tutuşmuş Ve Ortalık Rapçiden Geçilmez Olmuştu Bildiğiniz Üzre.Tarzı Olmayan Herkes Rapçi Oluyordu.Bugün Başıma Gelen Bi Olay Ve Geçmiş 6 Ay İçindeki İzlenimlerim Bana Bu Özenti Gençliğin Metal Müzik Dinleyicisi Arasına Karışmaya Başladığını Hissettirdi.Hatta Bi Arkadaş Beni Ekleyip Şöyle Bir Soru Bile Yöneltti Aynen Buraya Kopyalıyorum.

Arkadaş:angel of death şarkısını dinledinmi slayerın ?
    Ben : Hayır O Nedir ?
    Arkadaş : Ehe dinlersen anlarsın beaa adamlar speed metal kralı
    Ben : Tamam oldu sana iyi geceler

Yani Demeye Çalıştığım.Bi Metallica One Şarkısını Bi De Slayerdan Angel Of Death Ve Raining Blood Şarkısını Dinleyen Metalci Olmaya Başladı.Özenti Gençlik Aramızda Artık.Ben Şahit Oldum BarışaRock'ta Çilekeşte Pogo Yapan Vardı :)))
    Metalci Furyası Baş Göstermeye Başlamadımı Sizcede Bunun Hakkında Sizler Ne Düşünüyorsunuz ?
  • Aria GalaCtiCa • 21 Ocak 2007 03:07 • #520980
    Başıma gelmiş bi olay:

Barda benden çakmak isteyen elemanla aramda geçen diyalog:

------spoiler--------
    ag: ee gençler müzikle aranız nasıl, o gitar sizin heralde.
    ög: eh abi işe, klasik gitar daha elektroya geçemedik
    ag: hmm, ne tazr müzik dinliyosun, mesela hangi gruplar
    ög: abi işte bi metallica, bi de şey, bilmezsin ama
    ag: (söyle lan, metallica'dan sonra ne kadar underground olabilir) söyle bakiyim neymiş
    ög: abi işte bi ingiliz grup var, judas priest, bi...
    ag: judas mı? hayır bilmem. müsadenizle kalkayım artık
    -------spoiler---------

Adam Judas Priest'i dünyanın en undergound grubu sanıyor. O anki dumuru anlatamam. Malesef durum böyle. Cradle diinleyen en pis blackçi, Dark Tranquillity dinleyen en pis deathçi kesiliyor başımıza. Metallicacılara girmicem bile.
    Ben Duman'da COF tişörtüyle pogo yapan gördüm. Bi zamanlar rap, özellikle de türkçe rap modaydı, şimdi ibre metale kaydı. Etraf Dimmu'yu, Cradle'ı black sanan gothic makyajlı kızlarla dolu.

not: yukarıdaki yazılınlar tamamen birer tespitin sonuçlarıdır, kimseye laf atmak amacı ile yazılmamıştır, kimse üzerine alınmasın.
  • DreaMorReaL • 21 Ocak 2007 04:41 • #520982
    bende çilekeşte pogo yapanlardanım.metal müziin ne olduununda senden daha iyi farkındayım.sağlam progressive metal dileyicisiyim.çilekeşteki pogo yapma sebebimizi bi sor ondan sonra özenti mözenti diye yorum yap.senn gibi uzaktan seyretmek yerine gidip arkadaslarla stres attık ve eğlendik.üstelik çilekeşten nefret ederim...bunun haricinde söylediklerine katılıyorum iyi geceler
  • metalikmanyak • 21 Ocak 2007 08:35 • #520985
    ben marduk a thrash diyen gördüm:S
  • syarar • 21 Ocak 2007 08:45 • #520986
    Ben metal'e soğuğum nedense.. insanlar hep daha çok sertleşmek istiyor...
    nedir bu serteşme problemi anlayabilmiş değilim... belki hızlı yaşadıklarındandır...hoş metal müzik onların sandığı gibi daha sert daha karmaşık sololar daha fazla nota yığınları daha hızlı müzik değil.. ama.. onlar sert istiyorlar..
  • deathvalley • 21 Ocak 2007 10:18 • #520987
    herkes bi olay anlatmış bende bi tane anlatim. bizim okulda iki eleman konuşuyor bende dinliyorum çaktırmadan.

A:ne tür müzik dinlersin
    B:rock/metal flan
    A:kimleri dinlersin
    B:marilyn manson
    A:o kim
    B:cradle of filth diye bi grup var biliyon mu işte onun vokali

aynen bu konuşma geçiyo aralarında...
  • dark_ambient • 21 Ocak 2007 11:13 • #520989
    Adam Judas Priest'i dünyanın en undergound grubu sanıyor. O anki dumuru anlatamam. Malesef durum böyle. Cradle diinleyen en pis blackçi, Dark Tranquillity dinleyen en pis deathçi kesiliyor başımıza. Metallicacılara girmicem bile.
    Ben Duman'da COF tişörtüyle pogo yapan gördüm

zuhahaa nedir lan bu kopardın beni baba yaa :D :)

bende mi böyle olsam napsam üzerime cof tişörtü, bileklerime de iki üç tane ip geçirip çok pis bilekçi olurmuyum acaba
  • A Dead Castle • 21 Ocak 2007 12:03 • #520992
    1 - progressive metal dileyicisiyim
    2 - arkadaslarla stres attık
    3 - çilekeşten nefret ederim

Hem progresif dinliyorsun hem çilekeşten nefret ederek orda dinliyorsun ayrıca o kadar nefret ediyorsunki onun şarkılarında pogo yapıp stres atabiliyorsun :)))
    o da güzel :)))
    müthiş :))))
  • HereticSlave • 21 Ocak 2007 13:35 • #520998
    buna ne demeli?

(kapalı bir ortamda montumu çıkarırım)
    arkadaş: ooo bu ne hocam hiç rockçı gibi görünmüyosun??
    ben: görünmeye çalışmıyorum ki (wtf?!)

yani iş müzikte değil tamamen şekilcilikte..
  • DreaMorReaL • 21 Ocak 2007 16:13 • #521008
    yazıyı gözünle oku beyninle yorumla.orda ne çilekeşi dinlemeye gittim nede onun şarkısında pogo yapıp stres atmak için.şimdi yazım silinmesin die söleyemiyorumm ama bişey geçmek için ordaydım anladın sen