Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Rock müzik intihar eğilimini tetikliyor....

• Lilliana • 30 Ocak 2007 17:56 • #521591
    Hmm..tamamen yanlıs bi onerme desem?:)
    Tamam,muzik ruh halini etkiler,biseyler hatırlatır,aglatır,surundurur (bkz:The Great Cold Distance adlı albumu almakla hayatımın hatasını yapmıs olmam ve albumun tek kelimeyle hayatımın icine etmesi:p:p) ama intihar?Hayatında hic boyle bi dusunce sahibi olmamıs bir kisi muzik yuzunden intihar eder mi?E gulerim ben o zaman:p:p(bkz:ahaha iste ben buna guluyorum)
  • chumbucket • 31 Ocak 2007 00:35 • #521631
    darwin bi gruba ait olmaktan çok direkt darwinizmi yarattı desek daha doğru olur sanırım..
  • rocker_boy_1 • 31 Ocak 2007 04:06 • #521640
    bence harun yahya intihar etsin nefret ettim adamdan ya:)
  • dimmuborgirfan • 1 Haziran 2007 15:21 • #527378
    Rock ve metal müzik intihar eğilimini tetiklemez.Bunlar mazeret resmen müzik ruhun gıdasıdır cenaze marşı değil tamam üzücü öfkeyi tetikleyici şarkılar var ama intihar olaylarını tetikleyen şarkı olsa bile insanlar bunlara aldanmamalıdır altı üstü bir şarkıdır yani intihar etmek gibi kavramları müzikle bağdaşlaştırmak saçma.
  • nymp_muglak • 1 Haziran 2007 17:25 • #527384
    yok canım böyle bişi!önyargı tamamen!özellikle çok gelişmemişte olsa turk rock'ından bahsadersek şebnem ferah şarkıları gayette insanı hayata bağlıyo kendimden biliyorum yani=)rock müzik diye genellemek de çok yanlış rock ın da türleri var ona bakarsan bi ara göksel in depresyondayımla murat kekillinin bu akşam ölürüm şarkısı ölümlere neden oldu şimdide yağmurla ilgisi şarkısı var taxiyi kaçırıyo hadi dinleyelim yağmurda ıslanıp taxi kaçıralım:D ben evanescense Avanged sevenfold muse eagle RHCP dinleyerek çoook mutluyum ve hayat doluyum=)
  • tolqing • 3 Haziran 2007 00:32 • #527448
    böyle sacma sapan fikirler benim intihat eğilimimi tetikliyo
  • SlipknotSlave • 3 Haziran 2007 00:55 • #527450
    Sırf bu haber için kendimi keserim. NE ALAKA MÜZİKLE ?????? herşeyi alet ediyolar şu müziğe çamur atmak için. rezalet.
  • Mrs_metal • 4 Haziran 2007 16:08 • #527460
    nasıl yaa...????
    yanlıs gormuyorum umarım bırı bana saka desın bole bı baslık yok bu formda desınn...
    ne sacmalıyorsunuz yaa bole bı form bıle eklemek buyuk hemde cok buyuk hakaret rock dınleyenler ııcıın..
    YAZIK DIYORUM BASKADA BISIY DEMIYORUM...!!!!
  • keebelek • 4 Haziran 2007 17:49 • #527469
    yerim ben o mehmet eskini ..
    zati puanımı kırdı manyak adam(hocamö olur kendisi)
    o adamın hayata ve olaylara bakı saçısı o kadr darki inanamazzınız isanı psikologlardan soutuyoo...
    hem metali ve rockı dinlemeeyen biri onun nası etkilediini nerden bilnkiii..
    manyak adamm..dersdede kimse sevvmes zatii..işkence gibi geçiyo derrsleriii...öykkk
  • NeGüZeL_İsTnbL • 4 Haziran 2007 19:17 • #527478
    Şimdi bizde ergenlik zamanımızda rock , metal dinledik ama hiç böyle intihar eğiliminde bulunmadık. Bence yapılan araştırmada hep istisnalar denk gelmiş. Şahsi problemleri olan psikolojisi bozuk , kişisel gelişimini tamamlamamış yavrucukları intihara tetikliyormuş ha rock ve metal müzik.. Adamın intihar edeceği varsa dinlediği müzik ona ne kadar etki edebilir ki. Allahın rapçisi intihar edemez diye bi kaide mi varmış.
    Eğer intihar edecek kadar kafayı üşütmüşlerse bırakın gebersinler. Dünyaya akıllı insan lazım..

Hadi kalın sağlıcakla...