Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Emo???

• metalikmanyak • 24 Mart 2007 17:25 • #524658
    Bir Emo'ya Soralim

buna sen mi karar veriyosun?
  • cerberos • 24 Mart 2007 17:36 • #524659
    Ayrıntılı EMO tarifi:

bencede..=)
  • Günah_Keçisi • 24 Mart 2007 17:36 • #524660
    Bir Emo'ya Soralim

:S:Sbenim görüşüm sadece bana göre öleler..
  • metalikmanyak • 24 Mart 2007 17:40 • #524661
    Bir Emo'ya Soralim

benim görüşüm diye birşey olamaz bu konuda.. senin ya da benim onları sevmememiz onları gereksiz kılmaz..
  • Günah_Keçisi • 24 Mart 2007 17:47 • #524662
    Bir Emo'ya Soralim

tartısmayalım..neyin ne oldugu ortada..
  • Necrophilliac • 24 Mart 2007 21:04 • #524676
    Ayrıntılı EMO tarifi:

Arkadaşlar, "Emo, dış görünüşten ibaret değildir '...'lar" demekten vaz geçin.Artık adam gibi bir tanım yapın ve bana bunun bir müzik olduğunu iddia etmeyin.Çünkü, enstruman kabiliyeti yok.Sex Pistols gibi piyasa bir punk grubuna bile "çalamıyorsunuz!" dediklerinde "Evet, bizim işimiz zaten müzik değil ki..." diyor.Bu, müzik denilen şey, asla müzik olamaz.Ancak, Punk'ın siyasi görüşü vs. vs. vardır.Nedir Emo'nun görüşü?Toplumsal, felsefi, siyasi?

Dipnot: nekrofililik, iki şekilde belirebilir.Ancak aslında ikiside aynı kökene sahiptir.Ama biri bilinçsizdir.
    1-Belki bilirsiniz, bir zamanlar bir katil, insanlara Tanrı'ya inanıp inanmadıklarını soruyordu, eğer "evet" derlerse vuruyordu.Bu hareket 1.'yle tamamen zıttır.Çünkü adam, Tanrı'nın doğrularının benimsenmesini kabul etmiyordu.İnsanın doğrularına inanıyordu.Ancak, ilk şık, bilinçli bir şekilde, insanların kendi doğrularının hep katliam doğurduğuna ve bu yüzden insanın ölmesi gerektiğine inanmaktır.Bu düşünce, bilgiyi reddeden, post-modern akımların, eylem halidir.
    2.'si ise, çocuklukta bastırılmış şiddet ve cinsel istekten doğar ki katil, bu cinayetleri bilinçsiz işler.Ancak ona sorduğunuzda "Kötü bir şey yapıyordu." der.Buna inanırlar, insanların masum olmadıklarına inanırlar ama bilinçsiz bir katillik sonucu bunu açıklayamazlar.

Umarım açıklayıcı olmuştur.Yaş ortalaması değişken olduğu için cinsel konulara girmedim.Tartışmanın geri kalanını özel mesajlardan devam ettirebiliriz.Konu saptığı için özür dilerim.Müdürlerden ve kullanıcılardan mesajımın sapan kısımları için özür dlerim.
  • bokböcüüü • 26 Mart 2007 16:31 • #524805
    Ayrıntılı EMO tarifi:

ya yazılanların hepsimi erinmeden okudum da soulforger necrophillac ve ktulu ya katılıyorum + gothic_x_angel emo olduğunu söylemek için baya bi kasmışsın komik olmuş bence:D
  • SlipknotSlave • 26 Mart 2007 17:37 • #524812
    Ayrıntılı EMO tarifi:

sen emo değilsin !!! kolpamo !
  • SlipknotSlave • 26 Mart 2007 17:41 • #524814
    Ayrıntılı EMO tarifi:

Nedir Emo'nun görüşü?Toplumsal, felsefi, siyasi?

"ben acılar çocuğuyum"dur görüşleri ama aslında bırak acı kelimesinin anlamını tatlı hayat batar onlara içlerindeki hiç sindiremedikleri ezikliklerini dışa vurmak farzdır onlar için.
  • SlipknotSlave • 26 Mart 2007 17:42 • #524816
    Bir Emo'ya Soralim

cevap bekliyoruz emokardeş