-
güzel kelime oyunu tuttum bunu :P
-
herkes ozgurdur!!
-
ya herşey iyi hoşta bi de dejenere nick alımları olmasa keşke...
-
bunun esprisini yapıp gülebiliyosan ne kadar insansın merak ediyorum
-
tüh istanbuldaymış :P yıkıldı bütün özgürlüğün sınırlarını zorlama hayallerim...
-
emo salak bir akım :D
aslında akım bile olamayacak kadar saçma sapan..
ağlıycaksın asla gülmeyeceksin,siyah giyineceksin saçların siyah ve düz olacak,belirli markalar var onlarla takılacaksın sadece belirli gruplar var onları dinleyeceksin....
falanfilan...insanları para harcamaya iten saçma sapalak bir akım işte...ötesi yok!
-
insanları harbiden para harcamaya itiyor demekki ; ki her seferinde heriflere sigara veriyorum..
(yanlış anlaşılmasın..ölsünler 1 an önce kanserden diye..)
-
puhahha süper ya :D
-
hayır komedi bi de böyle saçlarını abuk subuk modellerde kestirip bi tarafını yana atıyorlar gözleri görünmüyor falan böyle. esmer olanlar saçını siyaha boyatınca ayrı bi rezillik oluyor zaten:S
bi de eskiden tiki olan tipler şimdi moda diye böyle takılmıyorlar mı:S uff felaket yaa bildiğin.
'punkçıyım ben siyah kalem çeker sokaklarda gezerim sex pistols kim bilmiyorum ama punks not dead falan diyolar böyle ben de onlardanım yaşasın punk!'
ve türevleri..
-
Emo ne biliyomusun? Bak............
jkı=şıkı ne şıkı ya demk istemiş(emo değilim aman ha sadece çevremde fazla emo özentisi var! ordan biliyorum ayrıca gothic_x_angel emoların %90ı özenti senin %10 içinde oluşun bunu değiştirmiyor :))