-
ya punker ların giydiği tarzı sevip giyip ama
punker lıkla alakası olmayan kişilere emo deniyor benim bildiğim
adamı sokakda gorsen punker sanarsın belkı ama tanıs arkadas ol sana tarkanın yeni kasedini aldıgını soler
bu yuzden artık hakiki punkerlarada emo demeye basladık
bu gidişle emo punker die bişi kalmıcak yakında ortak bi ad cıkar
Punkermo gibi falan 2 tarafada haksızlı olmas
-
Türkçeye yaptıkları rezillik zaten emoların ve punkların ne olduğunu gösteriyor:)
-
ben görmek isterim o kızları 25 yaşından sonra toplanmış saclar sıyah etek-ceket takımı ve topuklu ayakkabılarla yazık:) niye bu kadar uğraşırlar ki. saçlarına başlarına harcadıkları zamanla neler yapılır. yine de yargılayamıyoruz tabi kim nasıl isterse öyle giyinir sacını öyle tarar. ne emoyum ne metalci! ne rockcı! ne popcu! ne ondan bundan herkese akıl fikir...
-
emoo ımm emooo ımm sanırım tek 'o'
ozman ;
-emo: şuan avrupayı sallayan bi müzik türüdür.Ama türünden çok embesi.L insanlar tarafndan şekillenen ucube tarzıyla meşhurdur...tekgöz örneği geçen dersimizde geçmişti..:ç
-emo: müziği yapan gruplar bilindiği üzere something corporate,eisley,the ataris ve bla bla...-dır .
-ve amatör türk rock dolaylarnda gezinen yeni gruplardan biri olan SHİVA da bu tarzı benimsemş, ve türk müzik kültürüne yeni bi katkı sağlamştr(http://www.myspace.com/shivamuzik) pembe adlı şarkılarıyla geçen seneki nokiasupersund06 dailk ona girmeyi başarmştır.
-emo: müzik içeriği olarak acıyı ele alır .BUrdaki acı tahmin edilesi üzere : aşk duygusu adı altnda yaşanan med-cezirlerdir...
saygıLar...
zamanınruhu ( zeitgeist1)
-
sen azınlık mısın?
şayet evetse;kızmıyorum bu kadar kötü dilini kullanmana..
yok değilsen;bu ne biçim 1 dil kullanmaktır?
yazık yaa..
berbat konuşmak için millet birbirini yemekte..
1 keresinde bezelye yemeği yemiştim..
o bile senin konuşmandan daha güzeldi..
yaaa..
-
valla emo lugu ilk ilhan mansiz cikartti.
dunya kupasinda ki sac tarzi dunyaca emolugun sembolu oldu.
-
Ümit Davala da punkı çıkarttı değil mi? :D
-
doğru zaten..
kömür madencilerimiz de "gotik makyaj"ı çıkarttı..
yaratıcı milletiz vesselam..
.)
-
emo ne ya ilk defa duydum özentilikte son nokta gibi bişeymi oluyor bu?:S
yazılanların genelinden o anlaşılıyor ve öyleyse eğer 243 mesajla (244 oluyor) ne kadar gereksiz bir topluluk olduğumuzu daha bir anlamış bulunmaktayım iyi ki varsın garaj:)
-
emo punk takilan kardeslerimize baska kardeslerimiz tarafindan takilan isimdir, tiki denilebilir. saygilarimla, alaka bu canim