-
emo siyah giyinen rock felan genelde panic! at the disco felan tarzında müzikler dinleyen kendilerini gothic kabul eden 1 topluluk..
-
yukarılarda dar pantolon ve converseden başka ayakkabı giymeyen .... diye devam eden bir cümle var.insanlar hangi ayakkabıda kendisini rahat hissediyorsa onu giyer ben converse giymeyi seviyorum ve ondan başkada ayakkabım yok çünkü converselerde rahat ediyorum dar pantolon giyiyorum çünkü o şekilde rahat ediyorum... yorumsuzum bu cümleye..
-
gothic(gotik) mimari 1 terim olarak ortaya orta çağda çıkmıştır canım..
bu camiler falan vardırya;o tarz sivri şeyler..
mimar 1 arkadaş daha fazla detay verebilir..
tarz olarakta o günlerde kalan kişilere deniliyor;ya da o günleri çağrıştıranlara..
işin aslı budur..
her siyah giyen gotik olmamakta,mesela çarşaflı teyzeler en kral gotik olurdu..
hastalık kısmına gelince;ortaçağa özgü 1 şeyi 21. yüzyılda anmak belki mantıklı olur ama yaşamak baya 1 saçma..!
bence bu kelime mimariye daha çok yakışıyor;o da ayrı..
(mimar 1 arkadaşımdan rica ediyorum daha fazla ayrıntı verebilirse iyi olur;tabi varsa..)
-
her siyah giyen gotik olmamakta,mesela çarşaflı teyzeler en kral gotik olurdu..
olay budur!
-
çarşaf ist krieg!
-
ki-artık suyu çıktı ama- aynı önermeyi şöyle de çevirebiliriz;
her siyah giyen metalci olmadığı gibi her metalci de siyah giymez..
-
koca sitede 1 mimar yok mu yau?
neyse..
deyay isteyenler orta çağda yapılan kiliselere bakabilir..
ayrıcana..
noturdamın gamburu vardırya meşur kilise;o gotik mimariye iyi 1 örnektir misal..
sırada teknik resim derseleri var..
şimdi..
bu bitmez..
-
her siyah giyen metalci olmadığı gibi diğer renlerde giyinen kişilerden %872684712639875691238749'unun metalci olma olasılığı nedir?
diyede iyice dışkıya sarılabilir konu..
.)
ki bence gerek yok..
merak ettiğimde ne biliyomusunuz?
şimdi bu emo ne?
-
Müzik olarak new school punk.Kılık kıyafet olarak ayırt edilebiliyor.Konuşma olarak ayırt edilebiliyor.New school punk'ın da kendince bazı özellikleri vardır.Ahlaksızlık derecesinde cinselliği bazı temellere dayandırabilen adamlardır."Bu benim hayat tarzım ve sen karışamazsın" diyerek kestirip atmazlar.Ha atarlar aslında, ama kassan cevap alabilirsin.Duygusallık üzerine kurulu olduğu iddia edilen bir müziktir.Ancak bunu diyen insanlarla "duygu"yu tartışmak isterim.
-
.