-
Ayrıntılı EMO tarifi *** İLAVE'li ***
ya saydığın gruplara yazık :/ benim sevdiğim gruplar hani yazık oluyor o gruplara
-
hem de ne biçim :) ya aslında hepsi öyle değil hani biliyorum tanıdığım emolar var ama tanıdığım emo özentileri daha fazla :D nerden bulaştıysam :Ddikkat edin emo özentilerine elini veren kolunu kaptırıyor aama hakiki emolardan zarar gelmiyor
-
hakiki emo?
ithal bu ithal yurtdışından gelme hakiki deri..
neyse yaa..
-
:D olsun sonuçta yurt dışından da olsa gerçek oluyor :)) (tabii çok az bi bölümü)
-
orda belirtmeye çalıştığım yurtdışından olması değildi alakası bile yok ama tabi anlamayana davul zurna..
anlatamadım sanırım neyse bişey yazmayın..
-
Emo ne biliyomusun? Bak............
vay be baya derin bi seymiş yaa
-
hehehheheheheh.........ya emo diyip durmayın yaa cok komik ya ne bu EMOOO EMOOOO ruyama girecekkk
-
ben diablo dan biliyorum ya da yanılıyorum cahillik var da:)))bence bu emo tartışması değil EGO tartışması olmuş...
ama insanoglu dogal bildiğini ispatlama cabası,,tek bi düşüncemi söyleyeyim (yanlış anlamayın ben boyleyım demıyorum,kimseye nasihat vercek degilim hehe)rahatlayayım, arkadaslar bence bi kişiliğiniz,fikriniz saygınız ,açık görüşlülüğünüz hoşgörunuz ve öğrenme isteginiz varsa herhangi bi gruba dahil olmanıza bi isim tasimanıza gerek yok:)
ne emo nede necrophilliac..
-
Özellikle mevcut eğitim sisteminde bireyin kendini gerçekleştirmesi, kendini fenomenlerle tanımlamaması çok zor.Ancak haklısın, doğru olan kendine etiket vurmamaktır ki ben de zaten Necrophilliac rumuzunu bu mevzuyu 3. bir kişi olarak pişmiş pişmiş izlediğim için kullanıyorum.
İsteyen istediğini dinler dediğin gibi.Ben bunların hiçbirine karşı çıkmadım.Ancak bu, dinledikleri grupları müzisyen yapmaz.
Hayatamın sonuna kadar savundum yine de savunacağım, müzik para için yapılmaz.
Ha dediğinin hakkaten arkasındayım ki aşşağılarda "Hepsini asalım keselim" arkadaşlara da karşı çıktım.Yok edeyim falan filan demiyorum ama yine yukarda yazdığım gibi, havalı tabancayla piercing yapmak ne kadar etiktir?
Emo'yle tek bir derdim var, varoluşu sırasında köklü kullanımı olan bir çok alışkanlığın içini boşalttı.
Bunun için emo dinlemiyorum, eleştirimi yapıyorum.Kimseye bi' şey dikte etme çabasında da değilim.İsteyen emo olur isteyen olmaz.Ama ben müziğin emekle olacağı konusunda ısrarcıyım.
-
dedin gibi insanları etiketleme cabası yanlız bu sadece gunumuz sisteminin bi getirisi değil insanoglu toplu yasama geçtiğinden beri olusan bi kavram.
Bu konuda cok hassasım sanırım:)ve gunumuz makıne cagı ama yuzyıllardır değismeyen cok sey var insan beyninde ,aslında değişmeye cabalıyoruz ama herzaman (o pink floyd un ünlu sarkısıda simgelendigi gibi )bi tane cekiç gelip o dusunceleri direnci geri itiyo,cabalayanlarda boyle arka sokaklarda kalmıs kalıtelı barlar gibi hafızamızın bı koşesine atılıyo belki ilerde o bara gidip bişeler içeriz uygun bi zamanda:))umarım anlatabilmişimdir bişeler