Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Emo???

• Necrophilliac • 28 Nisan 2007 18:03 • #526315
    Emo ne biliyomusun? Bak............

Haklısın.Durmak bilmeyen bir değişim var.Hani çok tutucu da görünmeyeyim, iyi güzel Grindcore dinliyoruz da, Jazz da dinlerim ve insanlar ne düşünür bilmiyorum ama(umrumda mı?) new school punk ta dinlerim.Ama Emo'yu tarz olarak içi doluysa bile emolar tarafından içi boşaltılmış buluyorum.

Aynı durum metalde de var ama metal müzikte asla reddedemeyeceğiniz bazı adamlar bu müziğin emo'nun gördüğü muameleyi görmesini engelliyor.Ne yazıkki emo tarzının bu tür insanlar oluşturabileceğine inanmıyorum.Çünkü bir Chuck Schuldiner benim gözümde hali tavrı, saçlarıyla değil müziğiyle vardır önce.Ancak tabi ki müziği de beğeniliyor ancak Ville Valo hakkında yorum yapıldığında öncelikle bakışlarından bahsetmeyen bir emo görmedim hiç.

Hala karalama kampanyası yürütüyor gibiyim.Çocukça davranıyorum gibi geliyor hakkaten de yazdık o kadar silesim yok hiç:)
  • tolqing • 29 Nisan 2007 20:35 • #526401
    Emo ne biliyomusun? Bak............

hehhehe azına sağlık ya hiç de cocukca değil:))
  • underdog • 30 Nisan 2007 18:32 • #526433
    gayet gereksiz genelde aptal insanlar. komiktirlerde. Amerika ve Ingiltere de bunlardan çok var. Burda da görmeye başladım hatta bi tanesiyle fotograf çektirdim =) (dede olunca çocuklarıma ben emoyla foto çektirmiştim diye anlatırım). Neyse bilindigi üzre çogu daracık şeyler giyerler saçları uzun filan olur. başları önde gezerler. Kemik çerçeve gözlük takarlar. Okullarda Türkiye de oldugunun aksine ezilen dalga geçilen itilen kakılan liseli gençlerdir. Sürekli üzgün takılırlar hatta mesela karşı cinsten biriyle çıkıyorsa sırf ayrılıp üzülmek için çıkar. (e yuh ama öyle yani) Annesi babası nedense bunları hiç anlamaz. O yüzden de çok dertlidirler birde kızınca oralarını buralarını kesmekten zevk alırlar.

Ayrıca özellikle söylüyorum Emo denen türü dinleyen her kişi emo degildir. Seversin dinlersin öyle yaşamaya gerek yok.

yeterli olmuştur umarım.
  • hasang • 30 Nisan 2007 19:42 • #526435
    kardesim emo= tiki
    daha cok punkcilara emo derler
    saygilarimla
  • Necrophilliac • 30 Nisan 2007 20:10 • #526436
    Emo punk ne alaka?
  • HeArSe • 30 Nisan 2007 20:30 • #526437
    ikiside insan değilmi falan dermiş :D
  • Necrophilliac • 1 Mayıs 2007 16:44 • #526454
    Ahahahahahah:D
  • FuL_TeLiKe • 4 Mayıs 2007 13:59 • #526506
    aslında isimlerini arka arkaya hızla söylediğinizde (örneğin:emoemoemoemoemo) "memo" gibi 1 şey çıkıyo ortaya..

bu yönleri dolayısıyla onlarda bziden biridir demek işten bile değil..

(ne keşif ama)
    (patenti alındı)
  • underdog • 4 Mayıs 2007 16:35 • #526512
    zekice :)
  • narkozz • 5 Mayıs 2007 11:30 • #526527
    Ful_TeLike nin yorumlarına hastayım zaten..
    çok iyi bir buluş :)