-
Emo ne biliyomusun? Bak............
heil hitler !
-
Ayrıntılı EMO tarifi:
Ktulu müthiş açıklamışsın hepsi harfiyen doğru çok tanık oldum
-
Ayrıntılı EMO tarifi:
ben emo oldumu sölemeye çalışmadım ki:S
-
Ayrıntılı EMO tarifi:
:D:D:Dciddi güldürdün allahta seni güldürsün
-
Ayrıntılı EMO tarifi:
Tek kelimeyle süper :D
-
Ayrıntılı EMO tarifi:
Tuncay abi bu kadar olur. Öyle anlatmışsın ki gözlerimi kapadığımda örnek bir EMO şahsiyetini canlandırabiliyorum. Çok güldüm yaaa :D
-
Bir Emo'ya Soralim
Herşey açığa çıkmalı, Emoları günyüzüne çıkarmalı, aklımıza takılanlara bi cevap almalıyız.
-
Ayrıntılı EMO tarifi *** İLAVE'li ***
Ktulu seni tebrik ediyorum kardeşim.Harika bir tanımlamaydı bu ellerin dert görmesi.Ama iznin olursa bende bir kaç ekleme yapmak isterim.
* Bu arkadaşlar Msn (şu an ne dinliyorum) bölümünde sert parçalar dinlemektedirler (Children Of Bodom,Cradle Of Filth) ama kapalı olduğu zamanlarda Duman,Çilekeş ve HIM de kafa sallarlar.
* Ve genelde ''Anti-Tiky'' şeklinde etrafta dolaşırlar.Bunun sebebide kendilerinin tiky olmadıklarını etrafındaki insanlara kanıtlama çabasıdır sanırım.
* Son olarakta bu arkadaşlara hangi grubu söylerseniz mutlaka duymuştur ve şu tepkiyi genelde hepsi verir '' Aaaa evet bilmem mi , baya dinledim ben o grubu bi arkadaşım var bütün parçalarını ezbere biliyor ''
-
Cradle Of Filth, Nymphetamine favori parçalarıdır ayrıca. Bir Dusk'tan, bir Cruelty'den haberleri yoktur. :)
-
aramızda kalsın black magic şarkısını pentagrama ait sanan gothicten dönme emolar var :D