-
Ben Grindcore ağırlıklı dinliyorum.Gore bilmemne derken tabi epey evrildi ama aslen Punk kökenli bir müzik.Klasik müzik, Blues, Jazz dinliyorum.Öyle yani...
-
Valla sizi bilmem ama ben şahsen düşman değilim.Ama mesela pop dinleyenleri hiç sevmem(yapanları da).Cünkü hiçbir emek harcanmadan yapılan bir müzik türü(müzik türü bile değil).Ama mesela caz,klasik,blues dinleyebilirim.Su an için metal dinlesem de bunlar cok güzel türler.Rap mesela, adamlar küfür etmekten baska bir şey yapmıyorlar.Ha arkada bir turntable bilmem ne var.En azından o sesleri cıkarmak için ugrasıyorlar.Ama popta sadece sarkı soylemekle hiç bir yere varılmaz.Bir tane bile enstrüman bulunmazken bir bakmışsınız tonlarca ses gelir arkadan(çeşit çeşit enstrüman sesleri,yok kemandır,yok viyolonseldir,yok orgtur falan..).Tabi bunları nerede yaptıklarını biliyorsunuz.Yani demem o ki caba harcanan emek verilen bütün müzik türlerine acıgım.Ama hiç bir şey yapmadan olusan sarkılarada düşmanım...
-
aksine,uzaylı rockçılara daha çok karşıyım..
hani şu kravat takıp,gözlerini boyayan pisküfit gençliği var ya...küresel ısınmanın yegane nedenleri kanımca:)
-
Senin canın sıkılıyor sanırım,kimse kimseye düşman falan değil.Sürekli başlık açma isteğin yüzünden doğmuş bişey bu.Her 2 başlıktan 1 tanesi senin.Artık başlık açarken mana falan da aramıyorsun sanırım direk aklına geleni yazıyorsun.
-
kimse kimseye dinlediği müzik yüzünden düşman olmaz... herkes istediği müziği dinlemekte özgür ve bunun bi düşmanlık sebebi olması gibi saçma bişey mümkün değil sadece rock dinliyoruz diye bize satanist gözüyle bakan bazı insanlara haddini bildiririz o kadar.Ayrıca kravat takıp, gözlerimize kalem çekiyoruz diye bize gıcık olmanızada hiç gerek yok sonuçta herkesin tarzı farklı
-
düşman değiliz.
ama a dead castle arkadaşım; emg85 biraz olsun bunu sormakta haklı değil mi sence? çünkü ne zaman farklı bir müzik tarzı hakkında konu açılsa BİZLER hemen taarruza geçiyoruz. yani önceki konulara bakabilirsin. hani öyle olmasa bile özellikle rap dinleyenlere çoğumuzun anti patisi var. ama emg85 bunun adını yanlış koymuş düşmanlık değil bu.:)
saygılarımla..
-
ben seviyorum abi sadece rockerların çekememeleri söz konusu bana kalırsa!! dünya da yanlız değilsiniz!! eğer siz veya biz olmasaydık kendi açımızdan doğru yanlışı anlıyamazdık keyfine göre takıl!!
-
Ben bunu olgunluğa bağlıyorum.Eğer insan yeteri kadar olgunlaşmamışsa kişileri;onların dinledikleri müziği kendi dinlediği müzikle kıyaslayarak yargılar diye düşünüyorum.Bu sadece müzik ile ilgili de değil kendini soktuğu kalıba ve sahip olduğu önyargılara bağlıdır.Bu bilakis yeni ergenlerde gözlenebilir kanımca.Kendimi düşmanız,düşmansınız diyerek hiçbir kalıba sokma taraftarı değilim.Zira kısa sürede hemen her tür müziği severek dinledim.
-
ben rocker'm başka hiç birşy dinLemem.RocK sevmeyenLere ne diyebiLirim keyfi biLir.benimde keyfim RocK'ı biLiyor onu dinLiyorum HaLeLuya..
-
kim demiş düşmanız diye ya bu forumlar da bi garip olmuş bugün:s