Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Başkalarının Fikirlerinin Müzik Zevkimize Etkisi

• metalikmanyak • 17 Şubat 2007 10:38 • #522799
    Arkadaşlar fark ettim de çoğumuz başkalarının fikirlerinden etkilenerek{az da olsa} müzik zevkimizi biçimlendiriyoruz.. örneğin çok sevdiğimiz bi gruba birisi para için müzik yapıyor, şu tarz hareketleri var gibi birşey dediğinde ister istemez bizde o gruba karşı bir soğukluk oluşuyor.. başlığı açmak için doğru forum muydu bilemiycem ama bu konuda sizin de ne düşündüğünüzü çok merak ediyorum..
  • l-i-m • 17 Şubat 2007 13:31 • #522823
    kim ne derse desin,çok doğru bir yaklaşım bu!
  • mansons pain • 17 Şubat 2007 14:02 • #522828
    valla ne derlerse desinler beni ilgilendirmez para için yapıyor desinler ve hatta bu doğru olsun beni alakadar etmiyor bi grubu dinlememe etken olan tek şey müzikleridir kişilikleri beni zerre kadar ilgilendirmez bu yüzdende haklarında bişey söylenmesi beni onlardan soğutmaz bu kadar
  • muratsacrifice • 17 Şubat 2007 17:13 • #522836
    benide çok etkilemez...slayer satanist olmadığını açıklamış bi ropörtajda.bende yeni dinlemeye başlıyodum slayer o ropörtajı izlediğimde.beni etkilemedi hatta sevindim bile...neden bilmiyorum ama... :):) iron maiden mesela bi konserinde biz para için müzik yapmıyoruz muhabbetine girdi kafa iyi olunca ama beni o da etkilemedi.sonuçta o adamları sadece dinliyorum.oturup akşamları içmiyoruz ya da beraber takılmıyoruz bütün gün okulda :)
  • ysmn_nur • 17 Şubat 2007 17:14 • #522837
    beni yaptıkları muzık ilgilendirir gerısı umrumda bile olmaz bananeki...mesala bi grubu elemanları kendilerı yapıyomus muzıklerını kişiliklerı mukemmelmiş ay ben bi dinliyım bunalrı mı diyoruz?demıyosak(ki ben demıyorum)ozaman sonradan onlarla ilgili duydumuz bazı seylerde fikrimizin değişmesine neden olmamalı:D
  • Diane • 24 Mart 2007 13:45 • #524630
    Beni kimsenin fikri etkilemez.
  • -maJestY- • 24 Mart 2007 15:08 • #524645
    Başkalarının fikirleri derken öneri/tavsiye anlamında düşünürsek tabi ki etkisi olur. Ama dediğin gibi birşey-en azından benim için-imkansız bir durum (:
  • sadecemüzik • 24 Mart 2007 15:09 • #524646
    Dinliyor olduğumuz ve hiç dinlemediğimiz müzik türleri için ayrı ayrı yorum yapmalıyız bu konuda. Dinlediğiniz bir müzik türü/müzisyen hakkında olumsuz bir eleştiri duyduğunuzda, "Onlar öyle düşünebilirler, benim hoşuma gidiyor, dinliyorum." dersiniz ve dinlemeye devam edersiniz. Ama hiç dinlemediğiniz bir şey için kötü şeyler söylendiğinde az da olsa önyargıyla yaklaşırsınız. En azından "Acaba gerçekten dedikleri gibi mi?" diye merak edersiniz.
    Olumlu eleştiriler için de benzer şey geçerli. Biri dinlediğiniz müziği yüceltince bir değişiklik olmaz. Zaten seviyorsunuzdur çünkü. Hiç dinlemediğiniz bir müzik yüceltildiğinde ise merak uyandırır ve güzel olduğu düşüncesiyle ya da yine acabayla yaklaşırsınız.
  • sadecemüzik • 24 Mart 2007 15:10 • #524647
    Tabii bunda eleştirileri kimin yaptığı da önemlidir. Fikirlerine güvendiğiniz birinin sözlerinden daha fazla etkilenirsiniz.
  • syarar • 24 Mart 2007 15:16 • #524648
    Katiliyorum.