Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Başkalarının Fikirlerinin Müzik Zevkimize Etkisi

• FakireBiSadaka • 17 Ağustos 2007 01:40 • #530531
    Grupların

Valla şu ana kadar kimse müzik zevkime tecavüzde bulunmaya çalışmadı ama yakın çevremdekiler bir şeyler dinlerken kulak misafiri olduğum oldu. Ama yani kimse "onu yeme bunu ye" demedi ki zaten demesin ki ben kendi kendime başkaları tarafından etkileneyim veya başkaları kendi kendne benim tarafımdan etkilensin. Değil mi ama?
  • Ktulu • 17 Ağustos 2007 20:06 • #530545
    Grupların

Ama yani kimse "onu yeme bunu ye" demedi ki zaten demesin ki ben kendi kendime başkaları tarafından etkileneyim veya başkaları kendi kendne benim tarafımdan etkilensin

Enteresan :D
  • seden88 • 21 Ağustos 2007 00:10 • #530601
    ne yalan söyliyim bende etki yapar.
    mesela radyodan duyduğum bi şarkıyı sevip indirdiysem,sonra bu grubun hayran kitlesini emolar oluşturuyorsa anından buz gibi soğurum,kendimden de şüphe ederim hatta potansiyel mi var diye ve hızla olay mahalinden kaçarım.
    olumlu yönde de etkiler başkalarının söyledikleri.mesela bi arkadaşın tavsiyesiyle bir grubu dinlemeye başlayıp kısa sürede haşır neşir olabilirim o grupla,gibi..
    ama benim gerçekten sevdiğim,değer verdiğim bi grup veya müzisyen veya bi şarkı hakkında biri ileri geri yorum yapsa da hiç önem vermem ve ben o müziğin kalitesinden emin olduğum için dinlemeye devam ederim,gibi...
  • NeGüZeL_İsTnbL • 21 Ağustos 2007 02:56 • #530602
    seden aynı şeyi sinema filmeli içinde söyleyebilir misin? Ben müzikten daha çok sinema filmi izlediğini düşünüyorum da :D
  • seden88 • 23 Ağustos 2007 01:55 • #530689
    kesinlikle evet :D (daha çok film izlememe evet)
    kesinlikle hayır (aynı şeyi söylemek durumu)
    filmlerle müzik aynı kefede değil.film biraz daha özgür bir şey.tür olarak kimse diğerini taşlamaz mesela "sen bilim kurgu seviyosun,off çok tikkysin" ya da "sen fantastik seviyosun,gotik gördüm seni" gibi şeyler söz konusu olmaz.herkesin zevki kendinedir.aslında müzik için neden aynı şey geçerli olmasın ama müzik daha geniş bi kitleye hitap edip insanların hayat tarzına yansıdığı için ister istemez önyargı oluşuyor bu konuda.ama bu biraz yeni nesil türlerle alakalı.mesela sen hiç klasik müzik dinliyo diye ona tepkiyle yaklaşan birini gördün mü? biraz müzik türlerini cıvıtmak ve sanatı amacından saptırmakla da ilgili.aslında buna benzer durum gençlik filmleri için de var.tamamen nesil çatışması :D ya da sanatın artık sanat için değil sanatın para için yapılmasıyla da ilgili olabilir.
  • vinner_k • 12 Eylül 2007 21:35 • #531224
    ahuahahaa

HIM, cof vb... çok kötülenmese şu an küfredenler arasından çok dinleyici çıkar eminim.
  • kare-te • 13 Eylül 2007 03:53 • #531231
    Grupların

http://www.youtube.com/watch?v=GkdmZ8LDQAU
    şimdi ben sana baskı yaparak hatta daha önce bu linki ... ... ... neyse bu müziği sevdirebilir miyim
  • DiscoQueen • 13 Eylül 2007 20:12 • #531243
    ahuahahaa

imaj kaygısı sahibi olanlar var